Затвориха устата на Погба с глоба

Шефовете на „Манчестър Юнайтед“ затвориха устата на Пол Погба с глоба. Това призна самият играч, който намекна за проблеми в отношенията с мениджъра Жозе Моуриньо. Двамата имат проблеми още от края на миналия сезон. През лятото те се засилиха, след като Погба поиска трансфер в „Барселона“. Каталунците дори бяха готови да платят сериозна сума, но Моуриньо отказа да продаде Погба и дори го направи капитан на „Юнайтед“.

„Има неща, които не мога да кажа, защото ще бъда глобен - написа Погба в социалната мрежа инстаграм. - Когато хората имат доверие в теб, ти не мислиш за странични неща и е далеч по-лесно. Помощник-треньорите Майкъл Карик и Кийран Маккена много ми помагат да се развивам."

Думичка за Моуриньо нямаше. Специалния обаче похвали Погба след успеха над „Лестър“ с 2:1. По думите му, новият капитан на тима е щастлив на „Олд Трафорд“ и готов да се раздава във всеки мач. Специалния обаче едва ли е останал доволен от новина, че в „Юнайтед“ обмислят да назначат първия спортен директор в клуба. До този момент такъв пост не е имало, но от ръководството обмислят тази възможност, за да има по-добър диалог между Моуриньо и шефовете.

Снимка: Twitter

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол Свят