Затишие пред буря в "Левски"

Истинско затишие настъпи след буреносната седмица за треньорския пост в "Левски". И докато в първите 3 дни от сагата на "Герена" се случваше нещо, то в четвъртък темата за смяната на Николай Митов бе табу. Нямаше официални срещи и разговори между собственикът на „сините“ Спас Русев и кандидат треньорите Делио Роси и Аврам Грант.

Именитите спецове постигнаха договорка с "Левски" по-рано и чакат в готовност. Сега на ход е клубният бос. Феновете на тима доскоро тръпнеха в очакване, но вече се поизнервят в социалните мрежи. До снощи единственото сигурно нещо беше, че нито Роси, нито Грант ще са на "синята" пейка за гостуването на "Верея" в Стара Загора. Не е ясно и дали Митов ще е на нея. За българския треньор е най-тежко. Бившият наставник на „Септември“ странно търпи всичко, което се случва в „Левски“. Водят се преговори с негов наследник, а Митов стиска зъби. Със сигурност, каквито и да са му резултатите, треньорът не заслужава подобно отношение. Подкрепят го дори и критиците му сред привържениците на тима.

Изглежда, че Даниел Боримиров, спортният директор в клуба, също е изолирани от случващото се. Затишието на „Герена“ вещае буря, която само Русев може да потуши. Кой знае пък какво си мислят Жорди Гомес, Габриел Обертан и останалите играчи за случващото се? Ситуацията засега предлага само неясноти слухове и... обяснения с пръсти. Все неща, които граничат с „играчка – плачка!“.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ