Защитник проучва „Левски“ преди трансфер

Талеб Тауата, бранителят на „Айнтрахт“ (Франкфурт), проучва сериозно „Левски“ преди да вземе крайно решение за бъдещето си. Израелският национал е получил оферта от „сините“ по-рано тази седмица, а интерес към него има още от „Леванте“, „Макаби“ (Тел Авив) и „Макаби“ (Хайфа). Тауата играе като ляв бранител, но не влиза в плановете на треньорския щаб на немския тим. На „Герена“ пък търсят засилване на конкуренцията именно на тази позиция, където Иван Горанов е без алтернатива.

Самият Тауата е поискал от родния гранд няколко дни да помисли върху предложението, съобщава още израелският сайт “Mako.co.il”. 27-годишният играч, който има и судански паспорт, се е свързал с мениджъри, за да получи повече информация за столичния тим. Освен това опитният футболист е провел и разговор с Петър Хубчев, каквото е едно от условията на наставника преди даден играч да бъде привлечен.

В същото време Паулиньо получи наградата за най-добър сред своите колеги за 6-ия кръг в Първа лига. Бразилецът, вкарал два гола на „Витоша“ (4:0), не пропусна да похвали работата на Хубчев след идването му това лято.

„Може би разликата е в нивото на респект – обясни крилото по отношение на наставниците, с които е работил на „Герена“. - Не става въпрос, че не сме уважавали другите, но сега се усеща доста по-високо ниво на изискване. Хубчев успява по някакъв начин да изцеди максимума от нас. Може би това е разликата. Дори не трябва да се помисляш да се отпускаш. Мисля, че сме на верния път.“

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ