За красотата и съвършенството: БТЛ Индъстрийз и Конгреса по дерматология в Богота

БТЛ Индъстрийз е добре позната компания у нас. От години фирмата присъства успешно на българския пазар, като осигурява хай-тек оборудване на редици здравни заведения както в България, така и в чужбина.

Международната компания, специализирана в производството и дистрибуцията на иновативна медицинска техника, участва активно във всяко едно от медицинските събития по света – конгреси, симпозиуми, обучения и демонстрации, за да предложи продукти без аналог.

БТЛ Индъстрийз взе участие и в ежегодния Конгрес на дерматолозите в Колумбия. Авторитетното събитие събра над 3000 специалисти в областта на естетичната медицина и дерматологията – учени, лекари и производители на специализирана апаратура. Те обмениха опит и запознаха всички присъстващи с успешните практики в дейността си.

Някои от поканените лектори нямаха възможността да присъстват на живо на събитието, но новите технологии съдействаха за включването им във форума. Семинарите открехнаха редица вратички в необятната наука и помогнаха на прохождащите в тази област да обогатят опита и познанията си.

На изложението БТЛ представи своите апарати за естетично оформяне на тялото и борба с целулита, както и уреди за справяне с бръчките и петната по кожата. Много специалисти в естетичната медицина споделиха успешния си опит в използването на тези уреди и удовлетворението на пациентите от постигнатите резултати. Интересът към продуктите на БТЛ Индъстрийз доведе до значителен брой заявки за използването на представените апарати в практиката на специалистите.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Здраве