За първи път в България: Пазаруване без пари в пловдивски мол за 100 секунди!

За първи път в България късметлии ще имат невероятния шанс да пазаруват без пари в най-новия търговско-развлекателен център в Пловдив – Мол Марково тепе.

Невероятното предизвикателство се казва „100 секунди без портмоне в Мол Марково Тепе”, а лудото пазаруване без пари за една минута и 40 секунди ще бъде на 7, 8 и 9 юли от 21 часа в супермаркет „Триумф” на ниво – 2 на търговския център. Трима късметлии, които ще бъдат изтеглени с жребий час по-рано в 20.00 ч. през всеки от тези три дни, ще имат шанса да си тръгнат с всичко, с което успеят да напълнят количката си за 100 секунди, без да го плащат.

Желаещите да участват в бясната надпревара трябва да направят покупка в мола на стойност не по-малко от 50 лева, натрупана от максимум 2 касови бележки между 10 и 20 часа на 7, 8 и 9 юли, и да пусне талон за участие в играта. Талоните ще се предоставят в близост до урната за събирането им на партера на Мол Марково тепе.

Организаторите на първото по рода си пазаруване без пари у нас уточниха, че единствените стоки, които не могат да бъдат взимани от участниците и които не се предоставят като награди по време на пазаруването, са цигарите и тютюневите изделия, предлагани в супермаркета.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от България