Звездата на „Спартак“ гостува на новия си отбор

Куинси Промес, голямата звезда на „Спартак“ (Москва), ще се запознае с атмосферата на стадиона на новия си отбор „Ливърпул“ тази вечер. В това са уверени от водещото руско издание „Спорт Експрес“. Според медията, съотборникът на Ивелин Попов вече е договорен от „мърсисайдци“ за сумата от 32 милиона евро, но сделката ще бъде разкрита след Нова година.

На Острова пък излязоха с информация за друг очакван входящ трансфер на „Анфийлд“ - този на Стивън Нзонзи. Според пресата, „червените“ са готови да използват Даниел Стъридж като разменна монета при привличането на халфа на „Севиля“.

И докато в Англия се интересуват от трансфери и нови футболисти, в Русия отчетоха израстване в представянето на местните отбори в евротурнирите. „Спартак“ се нуждае от победа срещу „Ливърпул“, за да съхрани надежди за място в следващата фаза. Попето и компания са зависими от крайния изход на „Марибор“ - „Севиля“.

„Спартак“ дълги години не игра в турнира, но сега, мач преди края на тази фаза, все още има надежди“, отчете „Спорт Експрес“. Същото важи и за московския ЦСКА, гостувал късно снощи на „Манчестър Юнайтед“. На този етап в предните сезони „армейците“ вече бяха извън голямата игра.“

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол Свят