Звездите гушкат млади гаджета

Златка Райкова е една от красавиците, които предпочитат по-млади мъже

Зрели красавици си хлътват по младежи

Любовните взаимоотношения на най-атрактивните дами от българския шоубизнес винаги са били сред най-обсъжданите теми в родното медийно пространство. Колкото по-различен е избраникът на дадена красавица от нея, толкова по-интересна става тяхната афера. Един от най-важните определящи фактори, дали връзката е „нормална“, са годините.

Вариантът, в който мъжът е доста по-възрастен от жената до себе си, е често срещана практика по целия свят. Напоследък обаче става все по-популярно зрели дами да си избират млади партньори в романтичен и сексуален аспект.

Кралицата на попа Мадона и мултиталантливата певица Дженифър Лопес са изключително популярни както с успехите си на сцената, така и с афинитета си към значително по-малки от тях мъже. Родните им колежки, вероятно повлияни от техния пример, също не крият своите влечения по младоци.

Поп фолк изпълнителките Деси Слава, Джена и Мария намериха истинската любов именно в личности с по-малък житейски опит от тях. Откакто трите дами са с избраниците си, те тотално промениха своето излъчване. Гласовитите певици са по-щастливи отвсякога и това си личи в музикалните им проекти, посветени изцяло на любимите мъже. Освен в творчески план връзката с по-младо гадже се отразява изключително позитивно и на самите тях. Ако преди са се интересували от мнението на злите езици, сега за тях безбройните спекулации около интимния им живот вече нямат никакво значение.

Твърдението, че връзката на зряла жена с по-млад мъже влияе изключително благоприятно, не е потвърдено само за звезди от музикалния бранш. Дългогодишните интимни взаимоотношения между русото изкушение Златка Райкова и ММА боеца Георги Валентинов са красноречив пример, че истинската любов няма ограничения. Въпреки солидната разлика в тяхната възраст те показват, че годините не бива да представляват пречка двама души да се обичат.

 

Двойно по-голяма, но двойно по-щастлива

Любовната приказка на Деси Слава и Благой Найденов започна в началото на тази година, с празненството по случай 37-ия рожден ден на фолк дивата. Тогава те официално обявиха, че са заедно, но мълвата за тяхната афера вървеше още от времето когато певицата ходеше с бившето си гадже Зарко Савов.

Новината, че Деси Слава е забила 20-годишния световен шампион по бокс за юноши, предизвика истински фурор сред меломаните. Злите езици веднага се хвърлиха да критикуват изпълнителката на „Две сърца“ за нейното „завоевание“, докато верните й фенове не спираха да я заливат с комплименти и добри пожелания. Сега обаче става ясно, че връзката им не е просто сексуална, а между двамата наистина има любов. Доказателство за това е последният хит на Деси „Отново се родих“, в който тя признава обичта си към Благой.

 

Господин и госпожа Стоеви

Преди да срещне мъжа на живота си, Джена прекара дълги години в обятията на риалити героя Джино Бианкалана. Въпреки голямата им любов накрая всичко приключи. Сега обаче певицата  продължи напред с по-младия от нея с 8 години Атанас Стоев-младши.

Двамата изпълнители са убедени, че са намерили в другия своята липсваща половинка, и съвсем скоро минаха под венчилото.

На официалната церемония, на която присъстваха много популярни родни знаменитости, Джена и Наско споделиха, че нищо не може да застане между тях и разликата във възрастта никога не би могла да представлява пречка за любовта им.

 

Горещи страсти и много скандали

Връзката на фолк певицата Мария с милионерския наследник Християн Гущеров бе посрещната с много критики както от нейните фенове, така и от недоброжелатели. В началото звездата на „Пайнер“ беше обвинявана, че иска да се омъжи за бизнесмена единствено заради огромното му богатство.

Главен аргумент за това твърдение е близо 7-годишната разлика във възрастта им „в полза“ на Мария. С времето обаче стана ясно, че двамата наистина се обичат и всичките спекулации по техен адрес нямат никакво значение. Те и до този момент не спират да демонстрират любовта си пред всички завистници.

 

Боецът, който победи различията

Страстната афера на Мис Плеймейт Златка Райкова и ММА боецът Георги Валентинов започнала през 2013 г. и за кратко време се превърна в една от най-обсъжданите теми в родния шоу бизнес. В светските среди упорито се коментираше странният избор на русокосата красавица, тъй като 22-годишният спортист на пръв поглед не отговаря на изискванията за мъж на плеймейтка.

Всичко между тях обаче стана кристално ясно, когато двамата взеха участие в популярно риалити предаване и зрителите се убедиха, че любовта им не е измама. Въпреки множеството спекулации наскоро, че Златка и Георги слагат край на отношенията си, към този момент двамата продължават да са заедно и да не обръщат внимание на различията си.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица