Звездите на българската музика раздават автографи в Благоевград

Звездите на българската музика ще раздават автографи на своите тийн почитатели в Благоевград. Точно преди началото на едно от най-значимите музикални събития в България - Годишните музикални награди на БГ Радио, най-верните фенове ще имат възможност да се срещнат със своите любимци. Идолите на хиляди тийнейджъри ще се срещнат с тях в 20.30 часа на 16 юни във оформената ВИП зона.

Всеки желаещ, който няма 18 години, трябва да бъде придружен от родител. Община Благоевград и БГ Радио отправят своя реверанс към всички, които обичат българската музика и искат да видят от близо любимите си изпълнители. За да се улесни достъпа и повече желаещи да имат възможност да се срещнат със своите идоли, организаторите апелират малките почитатели и тийнейджъри да бъдат придружени от родител.

21.00 часа е началото на двойния празник за БГ Радио и почитателите на българска музика- 15 години Годишни музикални награди и 5 години БГ Радио в Благоевград. Мястото - новият парк „Македония“, района на бившите казарми, поставени са и обозначителни, ориентировъчни табели, с вход от страната на ул. „Александър Стамболийски“, продължение на бул. „Димитър Солунски“.Предстоят редица изненади, награди и уникални моменти, които организаторите обещават. Годишните музикални на БГ Радио в Благоевград и както традицията повелява през изминалите години - ВХОДЪТ Е СВОБОДЕН!

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Региони