Звездите от мондиала в почивка

Големите звезди във футбола нямат дълго време за почивка. Особено в години на световно първенство. И все пак за по седмица-две асовете получават заслужено. С все по-голямото значение на социалните мрежи всеки голям футболист се чувства длъжен да сподели със своите фенове как прекарва лятото.

Ваканцията на Кристиано Роналдо вече е пословична. На гръцки остров той дори даде бакшиш от 20 000 евро на персонала на хотела – за да му тръгне, в „Ювентус“. Лионел Меси пък се отдаде на отдих на остров Ибиса. Там случайно се засече с първия в световния тенис Рафа Надал. Двамата се опитаха да скрият самоличностите си, но... Може ли две от иконите на спорта да останат в сянка. Напротив -. разкри ги аржентинската журналистка Кристина Перес. Тя не се представи като репортер, а като турист. Пред аудиторията в ресторант „Пача“ уникално изпълнение на вечния хит на AC/DC - „Highway to Heaven”, изпя Мария, сестрата на Лео. С тях беше и Антонела, съпругата на Меси, която най-много разговаряше с Даниела Семан, половинката на Сеск Фабрегас.

На Ибиса, но по друго време, бе и испанският капитан Серхио Рамос. Защитникът на „Реал“ си пусна снимка със суперзвездата от НБА Джеймс Хардън. Рамос няма какво да празнува с Испания, но в личния живот удари „шестицата“. След шест години връзка и три деца приятелката му Пилар Рубио каза „Да“, след като получи годежен пръстен.

Случайна засечка се получи и между две от звездите на Висшата лига. Новият световен шампион Пол Погба („Манчестър Юнайтед“) и английският национал Деле Али („Тотнъм“) започнаха да вдигат наздравици в бар Холивуд. Папараците изчислиха, че облеклото и часовникът на французина струват половин милион евро!

Серхио Агуеро вкара два гола за Аржентина на световното, но като цяло представянето му се приема като тотален провал. Звездата на „Манчестър Сити“ заведе цялото семейство на тур из холувдския „Дисниленд“.

Доста по-скромно и тихо почива Тигъра. Колумбийският нападател Радамел Фалкао избра за половинката си Лорелей Тарон плажовете на Какаовите острови.

Бразилците обичат топката и... пясъка. Може ли Копакабана да мине без някой от героите на „селесао“? Разбира се, че не. Ветеранът Марсело отдъхна след незадоволителното представяне на Русия именно на най-известния плаж в света. Въпреки че в родината му няма как да не бъде разпознат реално от всеки, защитникът на „Реал“ се снима на воля със съпругата си Кларис и техния син Енцо.

Гранит Джака и Жердан Шакири се погрижиха за политически скандал на световното. Окей, отнесоха по 10 000 долара глоба, но това не удари по семейния бюджет. Джака, ас на „Арсенал“, отиде на почивка на Сейшелите. А новото попълнение на „Ливърпул“ избра да разгледа Ню Йорк. Със сигурност в Косово има за какво да завидят и на Шакири, и на Джака.

Може ли най-добрият вратар в света да стане професионален колоездач? Не залагайте „против“. Мануел Нойер, стражът на Германия, навъртя 350 км с велосипед от Мюнхен до Лаго Маджоре в Италия. Разстоянието е колкото етап от „Тур дьо Франс“.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол Свят