Звезди в надпревара за райски кътчета

Андреа на Санторини

Фолкаджии пръскат луди пари за клипове от няколко континента

Луди пари за райските кътчета на Земята дават едни от най-амбициозните български певци. Надпреварата кой ще заснеме клип на по-екзотично място изпрати много от тях на Бали и Сейшелите, в Куба и Тайланд и дори в Холивуд и Лас Вегас и пр.

Охарчването им се оказа напълно оправдано, защото видеата им станаха тотални хитове, донесоха им милиони гледания и участия в България и чужбина.

Сред най-изявените „туристи“ са представителите на попфолка. Именно заради скъпите си проекти представителите на лекия жанр трескаво търсят все повече нови и нови дестинации, с които да минат поне едни гърди напред пред конкуренцията.

Мария е една от първите, която се осмели да покаже, че може да си позволи снимки на място като далечния Тайланд. През 2011 г. тя направи клипа си към песента „Давай, ти си“ именно в туристическата топ дестинация.

След това Андреа разгорещи страстите с видеото си към хита „Никой друг“, направено на малката група острови в Егейско море, наречени Санторини.

Галена също не остана по-назад от колежките си и разтанцува най-голямата карибска държава Куба по време на снимките към лятното парче „Хавана Тропикана“. Малина, от своя страна, също се отличи с екзотичен видеоклип в столицата на Португалия, Лисабон.

Не само поп фолкът може да се похвали с различни и скъпи клипове. Популярният рапър и продуцент Криско провокира огромен интерес към видеореализацията на най-новия му сингъл, след като разкри, че сюжетът се развива в Бали.

Голямата инвестиция от страна на хитмейкъра определено се е отплатила, категорични са феновете.  Специалистите в бранша оцениха високо кадрите, които улавят магията на тропическия остров.

 

От Куба до Бали на фиеста

Когато занимават за Куба,  Галена и диджей Живко Микс не подозират какво ги очаква. Оказва се, че ритъмът на песента им „Хавана Тропикана“ успява да разтанцува местните хора, което пък се превръща в основен сюжет на клипа.

Когато започнали работата по видеото, всякакви случайни хора по улиците се събрали да гледат. Те били пленени от парчето и започнали фиеста.

Операторите веднага обърнали камерите и направили обикновените жители на Куба главните герои във видеото. Именно магията на екзотичното място направила лентата толкова успешна, твърдят от екипа.

Пободен е случаят и с най-новия проект на Криско - „Дали това любов е“. Главната героиня във видеото се оказа случайна сервитьорка, която рапърът и екипът му забелязали, докато вечерят.

Сексапилната островитянка първоначално имала съмнение относно коректността на българския екип и била притеснена заради това, че трябва да се съблича.

Крайният резултат обаче бил изумителен и самата тя останала изключително доволна. Такива са и феновете на Криско, които направиха милиони гледания на свежото парче в YouTube.

 

 

Фолк диви покоряват южните морета

Андреа и Алисия са сред най-атрактивните представителки на лекия жанр и непрекъснато търсят начин да поднесат нещо ново на почитателите си. Двете  обожават и да си почиват в най-екзотичните курорти по света. Слабото им място обаче са островите в южните морета.

Видеоклипът към „Мистър Грешен“ на Алисия, в който участва голямата й любов по онова време Ники Михайлов, е направен, докато двамата са на романтично пътешествие сред островите в Индийския океан. Проектът пожъна голям успех именно заради загадъчността на дестинацията - според запознати това са Сейшелските острови.

Около година по-късно - през 2013 г. Андреа  също демонстрира любовта си към Кубрат с песента „Никой друг“. Блондинката решава да заведе цял екип на островите Санторини, за да може парчето, посветено на боксьора, да се превърне в един от най-незабравимите й хитове и да не отстъпва по нищо на чуждите проекти.

Пионер в областта обаче си остава Мария. Тя е една от първите фолкаджийки, които успяват да заснемат видеоклип извън страната. Това се е случило по време на лятната й почивка  в Тайланд. Снимките са реализирани за три дни на уникалните плажове на островите Пукет и Пи-пи.

 

 

Развлечения в Холивуд, Милано и Лас Вегас

Сред топ дестинациите, в които са снимали клипове родните фолкаджии, са и Милано, Лас Вегас и Холивуд.

Цветелина Янева също бе сред първите певици, реализирали клип в чужбина. Тя се разходи в столицата на модата Милано, преследвана от любовта за песента „Притеснявай ме“.  Малина също се отдаде на страстите в клипа към песента „При теб ми е сърцето“, сниман в столицата на Португалия - Лисабон.

През 2011 г. в Лас Вегас се разписа Илиян. Докато беше на турне в САЩ, той реши да използва възможността и да се похвали с клип от столицата на хазарта.

В столицата на развлеченията Лос Анджелис и по-точно в Холивуд се увековечи и Андреа. Тя се възползва от възможността да снима на мястото, където Бритни Спиърс прави клипа на песента „Work bitch“. Възлюбената на Кубрат се излегна в басейн с огромни бели топки и измокри няколко прилепнали тоалета под зоркия поглед на боксьора.

 

 

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица