Звездната двойка в попфолка Ваня и DJ Дамян пред „Труд”: Ревността не може ни раздели

Двамата представиха поредния си дует „Ще ме предадеш ли”

В нашия жанр трябва да си секси

Звездната двойка в попфолка Ваня и DJ Дамян представиха поредното си съвместно парче “Ще ме предадеш ли”.

В новия хит, който излиза година след дуета им “Искам си теб”, двамата затвърждават любовта си и разказват за трудните моменти във всяка връзка. Пред “Труд” Ваня и Дамян обясниха, че текстът, написан от Анастасия Мавродиева и Росен Димитров, изразява трудностите на една връзка, през които влюбеният трябва да премине.

Ваня обясни, че всеки човек може да се припознае лесно в посланието на песента, дори да е бил в тежки любовни ситуации.

“Ще ме предадеш ли” е по музика на Gavriil Gavriiloglou, аранжиментът е на Diamond Beat Production. Мелодията отдавна е любима на DJ Дамян и затова двамата с Ваня решават да реализират свой вариант на български. Гримът е дело на топгримьора Цецо Андреев, а прическата на фризьора Момчил Спасов.

“Режисьор е Николай Скерлев, с когото снимахме в рамките на ден клипа на гара Филипово в Пловдив”, обясни Дамян. По думите му проектът е по повод 14 февруари - Денят на влюбените.

“С Дамян работим с ясна визия и експедитивно - когато знаеш какво правиш и имаш идея в главата, нещата се получават бързо”, допълни изпълнителката. Ваня издаде, че вече е започнала подготовка към нова нейна самостоятелна песен, но не избърза да издаде на феновете си, кога ще стане реалност.

“Стайлингът е изцяло мой и на Ваня, като той е дело от съвместната ни модна марка”, допълни той.

“Ревността не е проблем във връзката ни с Дамян, ревнуваме се, но това е естествено - двама души, ако не се ревнуват би било странно. На етап от връзката ни сме, в който всичко е много премерено, защото сме се напаснали и се познаваме добре”, сподели пред “Труд” фолк певицата Ваня. Изпълнителката добави, че доверието и уважението във връзката й с Дамян са запазили любовта им.

“В сферата на попфолка се изисква от жената тя да изглежда секси – в рамките на естественото, а не на пошлото и вулгарното. Аз като всеки обичащ мъж съм ревнив, но в границите на нормалното”, обясни пред “Труд” DJ Дамян.

Дуетната му половинка добави, че за да съхранят разбирателството във връзката им, двамата винаги се стремят да намерят пресечена точка и баланс дори и по темите, в които имат разногласия.

“Ние сме заедно от дълги години и се познаваме много добре”, каза още Ваня.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица