Здравословно напрежение за „Лудогорец“

Здравословно е напрежението в редиците на „Лудогорец“ преди ключовия мач с „Хофенхайм“. Това обясни Ангел Петричев, изпълнителен директор в тима от Разград.

„Бихме ги на нашия стадион, напълно възможно е да вземем нещо и в Германия - каза Петричев. - Не мога да кажа, че в момента отборът е в най-доброто състояние. Любителите на статистиката знаят, че в определени моменти „Лудогорец“ проявява слабост, но после продължава напред.“

Шефът добави, че не вярва на информациите, според които домакините ще излязат с резервите.

От лагера на „орлите“ казаха още, че очакват подкрепа от малко над 1000 души. Те ще дерат гърла и стискат палци за класиране. А „Лудогорец“ може да продължи и при загуба в следващия кръг на Лига Европа. Ако тимът от Разград падне в последния мач от груповата фаза срещу неиграещия за нищо „Хофенхайм“, тогава ще продължи като втори. Но само при положение, че „Истанбул ББ“ не спечели домакинството си на „Брага“.

Ако „Лудогорец“ завърши наравно - тимът със сигурност продължава като втори в групата. При победа над немския тим трите точки със сигурност гарантират класиране на българския шампион. При този вариант „Лудогорец“ дори може да си върне първото място, но ако „Брага“ не победи при гостуването на „Истанбул ББ“.

Снимка: Спортал

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ