Здрав и подготвен за офроуд

Mitsubishi L200 прави пазарен дебют в Тайланд

55-2-6kol

На свещената за българския футбол дата 17 ноември, на която през 1993 г. националният отбор победи с 2:1 Франция и се класира за световното, тази година в Тайланд стартират продажбите на новото поколение Mitsubishi L200. Японският пикап е истински „динозавър“ в автомобилната индустрия с 40-годишна история на досегашните четири генерации. Пазарната му премиера в Тайланд не бива да е изненада, защото там се намира заводът, който го произвежда, а и пикапите се радват на силно търсене в Азия. Новият модел ще бъде въведен на други пазари в Азия, Океания, Близкия Изток, Европа, Африка, Централна и Южна Америка – общо в около 150 страни.

55-1-6kol

Mitsubishi L200 навлиза в следващия етап от съществуването си с агресивен дизайн, подобрена проходимост и модерни системи за безопасност. Отвън и отвътре пикапът излъчва усещане за здравина и качествена изработка. Водачът и неговите спътници са защитени от различни електронни асистенти – за предотвратяване на челен сблъсък, за наблюдение на мъртвата точка на видимост, за засичане на трафик зад автомобила при движение на заден ход и 360-градусов панорамен изглед при паркиране и маневриране.

55-3-6kol

За по-доброто пътно поведение допринасят по-мощните спирачки и по-големите амортисьори. Досегашната 5-степенна автоматична трансмисия отстъпва място на нова с 6 предавки. Задвижването на четирите колела се осъществява с две системи - Super-Select 4WD и Easy-Select 4WD, които работят с нова офроуд програма с четири режима за движение върху различна настилка – чакъл, кал/сняг, пясък и скален терен. Когато е активиран, офроуд режимът регулира едновременно работата на двигателя, трансмисията и спирачките, за да осигури максимална проходимост на всякакви терени. При спускане по стръмни и хлъзгави наклони в помощ на водача идва автоматичният контрол на скоростта.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Автомобили