Зелено Кафе – Естествен Метод за Отслабване

Затлъстяването се превръща във все по-наболял проблем на нашата съвременност. Нарастващият брой млади хора, страдащи от хронични заболявания като диабета и хипогликемията, кара учените да търсят нови начини за справяне с излишните килограми. Един от тях е зеленото кафе – чист и натурален продукт.

Глобализацията свърза хората от различни култури и направи непознати неща и продукти изключително достъпни. Борбата на световните правителства за изхранване на населението на различните държави доведе до изобилие от евтини, но нискокачествени хранителни продукти. Това предизвика масова епидемия на хора, страдащи от затлъстяване и различните хронични болести, които то предизвиква.

Въпросът вече не опира до красота и естетика, а до факта, че все по-голям брой младежи, тийнейджъри и деца получават диабет, високо кръвно налягане и захар, а в редки случаи може да доведе дори до по-сериозни заболявания.

Медици и учени от цял свят обединяват усилия, за да намерят противодействие на този бич. Основният им съвет към хората е, те да се стараят да се хранят максимално най-здравословно, но работата, забързаният начин на живот, а често и финансовите възможности често не позволяват това.

Зелено Кафе – Дългоочакваното Откритие

След близо десетилетие на проби и грешки, революционно медицинско изследване бе публикувано в американското здравно издание “Диабет, метаболитен синдром и затлъстяване” през октомври 2012 г. с автор д-р Елън Джейн Гудуейт – известен диетолог и учен.

Статията обстойно изследва позитивите от приема на една естествена съставка, използвана в продължение на столетия, но позабравена с напредъка на химичната технология – зелено кафе. Всъщност, дори обикновената течност, която всеки консумира сутрин преди работа, в началото на съществуването си е с характерния блед тревист цвят.

След изпичане тя потъмнява и придобива кафевия си отличителен нюанс, с който хората са свикнали да я асоциират. Необработената и сурова форма на кафето е изключително богата на хлорогенна киселина, 90% от която се губи след термична обработка.%d1%81%d0%bf%d0%b5%d1%86%d0%b8%d0%b0%d0%bb%d0%b8%d1%81%d1%82%d0%b8-%d0%b7%d0%b5%d0%bb%d0%b5%d0%bd%d0%be-%d0%ba%d0%b0%d1%84%d0%b5

Зелено Кафе – Ефекти и Приложение

Комбинацията от кофеин и хлорогенна киселина са основните съставки на зеленото кафе, отговорни за топенето на излишните калории и мазнини в човешкия организъм. Именно те стимулират кръвообръщението и метаболизма и се борят с високите нива на захар в кръвта.

След приема на този напълно натурален продукт, създаден от природата за хората, се подобрява вътрешната микроциркулация, което води и до тонизиране на горните слоеве на епидермиса. Малцина са наясно, че ефектът на т.нар. “портокалова кожа” е директно причинен от прекомерната консумация на вредни продукти.

Зелено Кафе – Тествано, Изпитано и Одобрено

Експериментът на небезизвестния д-р Оз в епизод на неговото телевизионно предаване, в което десетки жени на различни възраст се подложиха на експеримент, потвърждава теорията, че естественият продукт е най-добрият начин да се разделим с излишните килограми. Той изцяло подтиска чувството за глад и придава усещане за ситост.

Ефектът от зеленото кафе, започва да се усеща още в първия месец след началото на употребата му. То притежава сертификати за качество, издадени от световноизвестни медицински организации.

Все повече и повече известни личности от ранга на Мадона, Дженифър Лопез и по-млади като Кейти Пери разчитат на зеленото кафе, за да поддържат фигурата си фина, а организма си – напълно здрав.%d0%b7%d0%b5%d0%bb%d0%b5%d0%bd%d0%be-%d0%ba%d0%b0%d1%84%d0%b5-%d0%b4%d0%b8%d0%b5%d1%82%d0%b0

Зелено Кафе – Начин за Поръчка и Доставка

Зелено кафе може да бъде поръчани в няколко различни форми, като най-добрият вариант е то да бъде директно пригодено за пиене, а не под формата на таблетки, защото така в него може да попаднат различни химикали, които нямат естествен произход.

Продуктът за незабавна консумация е наличен под формата на 3 различни програми, съобразени с това, колко килограма желае да свали потребителят. Към настоящия момент всичките варианти са налични с промоционална отстъпка от -50%.

Програма “Стройна Фигура” е насочена към хора, целящи да отслабнат с 2-4 кг. Курсът на лечение със зелено кафе продължава 15 дни. “Отслабване” е предназначена за сваляне на 6-8 кг. и е с продължителност 45 дни.

Желаещите да се сбогуват с 12-16 кг. Могат да се възползват от програма “Пълен Курс”, чиято дурация е 75 дни.

Природно Слаби и Здрави със Зелено Кафе

Науката и практиката са доказали, че няма по-добър начин за справяне със здравословните проблеми, предизвикани от затлъстяването и прекомерната консумация на мазни и богати на захар храни, от естествените и натурални продукти. Това включва не само зеленото кафе, но и правилното, природосъобразно и умерено хранене. Зелено кафе може да се поръча от официалния сайт.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл