Зидан има списък с нови за "Юнайтед"

Зинедин Зидан има списък с нови играчи, които е готов да привлече в „Манчестър Юнайтед“. Бившият треньор на „Реал“ (Мадрид) е в изчаквателна позиция за мениджърското място на „Олд Трафорд“. Според английският таблоид „Мирър“, френският наставник е съобщил, че очаква обаждане от шефовете на тима, ако кризата се задълбочи и желаните резултати не станат факт в кратки срокове.

Французинът, който донесе три поредни Шампионски лиги за мадридчани, дори е започнал своята подготовка и планове за селекция и развитие на отбора, ако поеме тима в близките месеци. В трансферният списък на Зидан влизат имена като Тони Кроос от „Реал“, Тиаго Алкантара и Хамес Родригес от „Байерн“ (Мюнхен), както и Единсон Кавани от ПСЖ.

Очаква се евентуално назначение на бившия плеймейкър да се приеме много позитивно и от две от звездите на „Юнайтед“ - Пол Погба и Антъни Марсиал. И двамата са в оптегнати отношения с Моуриньо.

Ерик Кантона, легенда на клуба, заяви, че е време Специалния да бъде уволнен.

"Не ми харесва начинът, по който „Юнайтед“ играе – каза бившият нападател - Харесвам Моуриньо. Той е силна личност, но не отговаря на критериите за този клуб. Точният мениджър е Пеп Гуардиола.“

Снимка: Instagram

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол Свят