Златан е новият екшън герой

Дори контузен Златан Ибрахимович никога не почива. Ексцентричният швед е разработил нова игра, която е за мобилни телефони. В нея Златан е екшън герой. Феновете ще могат да я купят за първи път на 17 август. Разработката върху играят продължи повече от две години. В своя профил във фейсбук Ибрахимович написа за представянето: „На този ден ще знае цялата вселена – има само един Златан.“

В същото време нападателят е в почти завършени преговори за нов договор с „Манчестър Юнайтед“. Златан контузи тежко коляното си през април и не може да играе до края на годината. Треньорът Жозе Моуриньо обаче му предложи нов договор, който ще влезе в сила, когато се излекува. Очевидно Ибрахимович си е поставил за цел да стане шампион и във Висшата лига. Колоритният швед успя в Холандия, Италия и Испания. Но в първия си сезон в английския футбол стигна само до купата на лигата и Лига Европа.

В същото време „Ливърпул“ не се поддаде и на третата оферта на „Барселона“ за Фелипе Коутиньо. „Червените“ от „Анфийлд“ отказаха поред суми от 72, 80 и 89 милиона паунда. Само че трансферът изглежда сигурен. Коутиньо е информирал „Ливърпул“, че желае да отиде на „Камп Ноу“. Няма да играе в събота срещу „Уотфорд“ в първия кръг на сезона с о официалното обяснение, че има контузия в гърба. „Ние не сме клуб, който продава звездите си“, каза треньорът Юрген Клоп. Медиите обаче бързо му припомниха, че Брендън Роджърс също не искаше да пусне Луис Суарес в „Барселона“, но накрая шефовете склониха.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол Свят