Златан: Критиците ще ме помнят цял живот

В своя неподражаем стил Златан Ибрахимович разбуни духовете в Англия. Шведът даде интервю на друг велик голмайстор Тиери Анри, който сега е коментатор на "Скай Спортс".

"Никога не съм имал проблем с критиците, които ме преследват цял живот - рече Златан. - Дават ми енергия. Казвали са, че съм умрял, че съм свършил. Били бивши футболисти. Аз не помня някога да са играли, но те ще ме помнят цял живот. Това е сигурно. Обясняваха как ме е страх да отида в Англия и ще се проваля. В живота ми част от приключенията са били да играя в различни държави. Сега сам избрах да не отида в Китай и да взема много пари. Предпочетох предизвикателството и искам да печеля титли с "Манчестър Юнайтед". Не обичам лесните работи. Искам да ми е трудно."

Въпреки че в "Барселона" бе в лоши отношения с Пеп Гуардиола, шведската звезда отказа да го нападне. "Работил съм и с Пеп, и с Жозе Моуриньо, двама велики треньори - каза Златан. - Много са различни."

В името на купона Пол Погба нахлу в студиото и прекъсна интервюто. А в Англия избраха гол с пета в стил "скорпион" на Хенрик Мхитарян за №1 на декември. Арменецът от "Манчестър Юнайтед" обаче вкара от засада срещу "Съндърланд".

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол Свят