"Златните момичета" засипаха с благодарности Бойко Борисов

"Златните момичета" пожелаха да се срещнат и да благодарят на премиера за подкрепата, грижите и отношението към тях от създаването на отбора до края на спортната им кариера, съобщиха от пресцентъра на Българската федерация художествена гимнастика.

"Никога няма да забравим Вашата подкрепа и отношение към нас!". Така момичета изразиха благодарността си към премиера Борисов.

"Г- н Борисов, Вие пръв през 2010 г. протегнахте ръка на художествената гимнастика за организирането на първата Световна купа в София, което беше трамплинът към нашите големи постижения! Вие лично открихте първата Световна купа, с което засвидетелствахте отношението на държавата към красивия ни спорт!", каза Илиана Раева,

"Вие пръв ни поздравихте по телефона още в залата при спечелването на първата ни световна титла в Монтпелие през 2011г.", допълни Цветелина Найденова.

"Г-н Премиер, Вие изразихте своята подкрепа към нас в най- тежкото ни изпитание преди Олимпийските игри и ни поздравихте за героизма и за спечеления бронзов медал на Олимпийските игри в Рио. Благодарим Ви за предложението да ни бъдат дадени пълните приеми за спечеления медал. През цялото време на тези 7 години, нашата подготовка беше напълно обезпечена от държавата! За нас това означава много и ние винаги ще помним Вашата подкрепа! Носим Ви специални подаръци от Рио - възпоменателен медал от Олимпийските игри и бразилски сувенир, който да Ви пази, да Ви носи здраве, сили и успех!" Християна Тодорова:

Срещата премина в приятен разговор, момичетата разказваха на премиера случки от кариерата си, а той ги запозна с неща от неговото напрегнато ежедневие.

"Златните момичета" благодариха и на министър Кралев за неговата подкрепа и съпричасност през последните две години и по време на Олимпийските игри!

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от България