Змия изскочи от пощенската кутия на Виктория Петрова

В истинска истерия изпаднала актуалната носителка на титлата Мис Силикон Виктория Петрова, когато за последно отворила пощенската си кутия. Тя за малко да припадне от ужас, виждайки в нея змия. Последвала най-нормалната реакция – миската започнала да пищи пронизително, с което събрала половината живущи във входа. Оказало се, че змията е мъртва.

Виктория не желае да посочва с пръст и да обвинява никого за гадния номер. „Не искам да назовавам имената на хора, в които се съмнявам, а и това няма значение. Питам се само какъв болен мозък трябва да си, за да причиниш на някого подобно нещо“, разказва пред HotArena изплашената от преживяното силиконка. Преди време моделката сподели, че е получавала заплахи от бившия си приятел, че ще я залее с киселина, ако не се върне отново при него.

Виктория Петрова умее да си създава врагове. Но пък умее и да се бори за чесста на силикона, ако ни е позволено да се изразим така. Преди време тя реагира остро на обида срещу „гилдията“. След като дама на име Николета Тодорова заяви в телевизионно интервю, че момичетата от конкурса "Мис Силикон" са си проститутки,  Виктория, която е носителка на титлата за миналата година, се закани на страницата си във фейсбук, че ще събере всички засегнати и ще я съдят.

Ето какво написа тогава тя в социалната мрежа. Предлагаме ви текста без редакторка намеса:

"Тази, никому неизвестна персона успя да ме зашемети с невероятните си познания за тарифите и врътките в светските среди. Казва се Николета и 20 минути не спря да обяснява пред Карбовски, коя миска колко пари взима за секс, как се явява на конкурс, за да си вдигне цената. А тя самата била добро момиче, не била от тях, ама била чувала за тези неща. Но е впечатляваща информираността й, как женени мъже си плащат на миски, как лъжат жените си.

Тази мома може да напише роман, поне в 2 тома и да сподели личния си опит, ще бъде интересно. Дори и не разбрах каква титла имала, но се похвали, че представяла България на световен конкурс. Добре де, Минке, и като я представи кой те забеляза, какво спечели? Най-много ме ядоса, че определи всички участнички в „Мис Силикон“ като проститутки.

Нека сега, мацките, участвали в конкурса, да се обединим и осъдим поредната „девственица“ жадна за слава, която си позволява да лепи етикети и слага квалификации. Не знам на какви конкурси се е явявала въпросната умница, но е добре да се види в огледалото – криви зъби и лице като медената питка – с една дума, доста грозна, а вероятно от това са й комплексите й", пише Виктория.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица