Знае ли Ватиканът за съществуването на извънземни?

Какво знае Ватиканът за извънземния живот и има ли опасност от бъдеща война в Космоса?

Това са част от въпросите, които бившият астронавт Едгар Мичъл е искал да обсъди с Джон Подеста - бивш топ съветник на президента Барак Обама, а в момента -  председател на кампанията на Хилари Клинтън. Това показват нови имейли, публикувани от "Уикилийкс".

Почитатели на теориите за извънземни се фокусират върху възможността за наличие на извънземно присъствие около Земята и убеждението, че Ватиканът има известни сведения за това, пише Huffingtonpost.

Имейлите, публикувани от "Уикилийкс", са от Едгар Мичъл, шестият човек, стъпил на Луната, по време на мисията на Аполо 14 през 1971 г. На 18 януари 2015 г. Мичъл изпраща съобщение на Подеста с молба за "спешна" среща, на която да обсъдят плановете на САЩ да разкрие съществуването на извънземни форми на живот, както и технологията на енергия от нулева точка, която, според твърденията на Мичъл, доказва, че енергията съществува и в негативното пространството.  Ако тази теория е вярна, то тя може да използва като безкраен енергиен ресурс за нашата планета.

По това време Подеста работи в администрацията на Обама и напуска скоро след това.

Според имейл на Мичъл на въпросната среща трябвало да присъства и негов колега, който щял да съобщи, че „Ватиканът знае за съществуването на извънземни”.

След като напуска космическата програма, Мичъл основава "Института за ноетични науки", занимаващ се с отключване на тайните на човешкия разум. Мичъл бил верен на убежденията си, че Земята е била посещавана от извънземни в продължение на много години, а феноменът НЛО е истински и тайната за него е била съхранявана далеч от обществеността.

По всяка вероятност Мичъл е достигнал до Подеста, заради дългогодишния интерес на Подеста към НЛО и критиката към правителството на САЩ, което държи информацията в секретност.

Втори имейл на астронавта Мичъл е изпратен 18 август 2015 г., в него пише, че „извънземен интелект помага на хората да усвоят енергията от нулева точка”. Имейлът съдържа следното изречение: „Те няма да толерират военно насилие както на Земята, така и в Космоса”.

Мичъл изразява своята загриженост за все по-голямото военно присъствие в пространството и заплахата от война, базирана в Космоса, между Китай, Русия и САЩ, включваща анти-сателитни оръжия.

Когато през 2015 г. Подеста се оттегля от поста си в държавната администрация на Обама, той казва, че най-много съжалява за това, че е оставил недовършена работа, свързана с мистериите около НЛО.

След това Подеста става директор на кампанията на Хилари Клинтън.

Не е ясно дали някога е отговорил на изпратените до него имейли от астронавта Мичъл, а по информация на Yahoo той никога не се е срещал с Мичъл. Астронавтът почива през февруари 2016 г.

Опасенията на Мичъл относно извънземните повдигат няколко въпроса: Какво е искал да каже той с твърденията си, че Ватиканът имал информация за наличието на извънземен живот, както и дали наистина е имал опасения от бъдеща война в Космоса.

 

 

 

 

 

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Наука