Знаменитостите, които защитават Майкъл Джексън след "Да напуснеш Невърленд"

Емил Конрад подкрепи дъщерята на Джако, тя му благодари

След излизането на документалния филм "Leaving Neverland", посветен на обвиненията за сексуален тормоз срещу Майкъл Джексън, масовата реакция бе негативна, а филмът определен като "непоносим", "ужасяващ" и дори "невъзможен за гледане".

Въпреки това се появиха и хора, които не повярваха в обвиненията, отправени към легендарния певец. Сред тях са и едни от най-популярните и обичани знаменитости.

Пиърс Морган е сред най-върлите поддръжници на певеца, който не вярва сляпо на всичко, показано във филма и се опитва да достигне до истината. Журналистът неколкократно повдига темата и въпроса за промяна на историите на потърпевшите през годините, с което се опитва да докаже, че всичко е направено с единствената цел семейството на Майкъл да заплати щедри обезщетения.

Водещата Уенди Уилиямс е по-категорична от Пиърс в опита си да защити певеца:

"Не вярвам на нито една дума, казана в този филм. Не мисля, че е имало каквото и да е сексуално посегателство. Приемам спането на едно легло, и дори съм склонна да приема като нещо нормално получаването на ерекция в такъв момент. Но твърдо не вярвам, че той се е възползвал от някое дете".

Други, като рапъра TI, бяха по-неутрални. Той публикува пост, в който твърди, че обвиненията срещу Майкъл Джексън са повдигнати само защото той е цветнокож. "Оставете човека да говори за себе си и да защити наследството си. О, почакайте... Мъртвите не могат да говорят. Какъв е смисълът тогава? Просто унищожавате още една цветнокожа легенда?!", написа той.

Въпреки че не са коментирали лентата, много звезди през годините са се застъпвали за Майкъл Джексън и са вярвали, че той е напълно невинен. Сред тях са Кание Уест, който наскоро защити творчеството на Майкъл Джексън по време на свой концерт, Елизабет Тейлър, която е била много близка с певеца, Никол Ричи, която дори твърди, че е спала в едно легло с изпълнителя, но нищо не се е случило.

Списъкът продължава и с Бритни Спиърс, която определя Майкъл като "брилянтен певец, с огромно сърце" и Мадона, защитила го още след първия документален филм за него, както и Упи Голдбърг, която признава, че е оставяла децата си в компанията на Джако без никакви притеснения и последствия.

Семейството на изпълнителя непоклатимо отстоява невинността му, като най-активна сред е дъщеря му Парис Джаксън. Тя използва платформата Twitter, където отговаря на почти всяка нападка за покойния й баща и се старае да отрича слуховете, възникнали по неин адрес.

Един от тях е за спешен прием в болница, след опита за самоубийство.

Въпреки това Парис получава подкрепа и разбиране от своите фенове, един от които е и българският влогър Емил Конрад. В Twitter той публикува пост, с който защитава дъщерята на Майкъл Джексън, описвайки я като прекрасна, умна и с добро възпитание. "Славата на баща й не е причина да я нападате", написа нашенецът. Парис, от своя страна, отговори: "Благодаря, миличък".

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица