Знаменитости се сдобиват с деца от сурогатни майки

Ким Кардашиян с мъжа и отрочетата.

Не само гей двойките опират до тази услуга

Ким Кардашиян платила $ 45 000 да износят третото й дете

В САЩ и други страни сурогатното майчинство не е забранено, от тази процедура се възползват все повече хора, голяма част от които знаменитости. Причината да потърсят този начин да станат родители е различна - здравословни проблеми, напреднала възраст, натоварен график от професионални ангажименти или са хомосексуалисти и това е единственият им начин за потомство.

Ето и някои от световните знаменитости, сдобили се с рожби чрез сурогатни майки.

Майкъл Джексън

Медицинската сестра Деби Роу направи истинска сензация в далечната 1997 г., когато обяви, че ще бъде сурогатна майка на децата на Краля на попа Майкъл Джексън. В същата година тя роди първото дете на певеца - Принц Майкъл Джексън I, а през 1998 г. на бял свят се появи и дъщерята на Майкъл - Парис.

През 2002 г. Джаксън стана татко за трети път. Най-малкият син на Краля на попа - Принц Майкъл Джесън II, по-известен като Бланкет, беше роден от сурогатна майка през 2002-ра. Самоличността на жената се пазеше в дълбока тайна, но след смъртта на Джако плъзнаха слухове, че тя е била мексиканска медицинска сестра на име Хелена. Според клюките Майкъл й платил 20 000 долара и я обсипал със скъпи подаръци, за да се съгласи да роди сина му.

Кристиано Роналдо

Води се спор дали големият син на футболиста - Кристиано Роналдо-младши, е роден от сурогатна майка. По време на световното първенство по футбол в Южна Африка през 2010-а футболната звезда шокира феновете си като обяви, че е станал баща на момченце. Бебето се появи на бял свят в Щатите, а гордият татко отлетя да прибере наследника си. И докато всички се чудеха как понася новината тогавашното гадже на Кристиано - супермоделът Ирина Шейк, се разчу, че спортистът платил 10 000 000 долара на майката, за да си гарантира мълчанието й.

След това Роналдо се сдоби и с близнаците Ева и Матео, родени през юни 2017 г., чиято сурогатна майка била избрана от каталог на фирма от Маями. Това породи слухове, че Роналдо е гей, но той винаги е заобиколен от едни от най-красивите жени в света. След като се раздели със зашеметяващата Ирина Шейк, хубавицата Джорджина Родригес се превърна в новата му сериозна връзка, от която на 12 ноември 2017 година се роди тяхното момиченце Алана Мартина.

Рики Мартин

След успеха на първия му английски албум през 1999 г., певецът е подложен на атаки за своята сексуална ориентация. През август 2008 г. става баща на две момчета-близнаци Валентино и Матео, износени от сурогатна майка, по простата причина, че живее с мъж.

След като официализира връзката си с Джуан Йосеф, чрез сурогатна майка двамата се сдобиха с дъщеричката си Лусия, а девет месеца по-късно и с момченце на име Рен. “Роди се синът ни Рен Мартин-Йосеф”, написа тогава певецът под снимка, която сподели с последователите си в Instagram, на която държи бебето.

Елтън Джон

Друг прочут гей - сър Елтън Джон, заложи на една и съща майка за двете деца в брака му с Дейвид Фърниш - Закари и Илайджа. Не е ясно кой е биологичният баща на децата, нито самоличността на майката, за която се знае само, че живее в Калифорния.

През 2009 г. легендарният музикант направи опит да осинови ХИВ позитивен украински сирак, но не получи разрешение от съответните органи (според украинските закони осиновителите трябва да са женени, а хомосексуалните бракове, какъвто има Елтън Джон, не се приемат в страната). Така той и партньорът му Дейвид Фърниш станаха родители, и то два пъти, на прекрасните Закари и Илайджа.

Сара Джесика Паркър

Седем години след като роди сина си Джеймс, звездата от “Сексът и градът” отново стана майка благодарение на сурогатството - неизвестна за медиите жена роди близначките Марион Лорета и Табита през юни 2009-а.

“Да се срещнеш с децата си не е по-малко вълнуващо от това да ги родиш - в един момент всичко около теб просто изчезва и светът спира да се върти”, споделиха тогава екранната Кари и съпругът й Матю Бродерик, които присъствали на раждането на двете си дъщери.

Актрисата и нейният партньор Матю Бродерик решиха през 2009 г. да се обърнат към неизвестна за широката публика жена, която роди техните близнаци. “Не вярвайте на слуховете, че съм използвала сурогатна майка, защото се страхувам да не разваля фигурата си. Избрахме този вариант, защото е правилен за нас. Истината е, че ми хареса да съм бременна, но не е моя вината, че не съм в състояние да мина отново през това”, сподели звездата, опитвайки се да избяга от неудобните въпроси след раждането на дъщерите є Марион и Табита.

Ким Кардашиян

През май 2019 г. риалити звездата Ким Кардашиян и съпругът є, певецът Кание Уест обявиха раждането на четвъртото им дете, предадоха световните агенции. Момченцето се казва Псалм. Преди това двойката има две биологични деца - Норт и Сейнт, и едно от сурогатна майка - Чикаго.

В Туитър Ким Кардашиян поясни, че четвъртото бебе е като “близнак на Чикаго”. Звездата платила 45 000 долара на сурогатна майка, за да износи третото й дете с Кание Уест - Чикаго Уест. Агенцията, която я свърза с майката, прибра още 70 000 долара за посредничеството, а в договора, подписан с майката, се изисквало тя да не близва алкохол или наркотици по време на бременността, а също да не се татуира, вози в метрото, яде суши или докосва с ръка пясъка от котешка тоалетна. Колко точно е платила риалити звездата за четвъртата си рожба, не е ясно.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Шоубизнес