Зрителите решават кой отива на финала на „Гласът на България“

С изпълнението на хита на Дони и Момчил „Ближи си сладоледа“ талантите от петия сезон на „Гласът на България“ дадоха началото на най-оспорвания етап в шоуто до момента – полуфинала. Тук вече никой от тях няма право на грешка и ще трябва да направи всичко, на което е способен, за да впечатли зрителите с вокалните си умения. Битката ще е кървава, защото само по един певец от всеки отбор ще получи шанса да придружи треньора си на големия финал и да се бори за наградата от 50 000 лева.

Кои четирима ще продължат и кои осем ще отпаднат на крачка преди края, отново ще решават зрителите. Те имат право да изпратят максимум 25 sms-а за своите фаворити. Гласуването ще бъде през цялото време до самия край на втория концерт на живо.

В последните минути от гласуването ще станат ясни и четиримата финалисти в „Гласът на България“ 2018, които ще се сблъскат един срещу друг на 3 юни. В отбора на Графа за това място ще се борят Ягода Тренева, Рафаел Пашамов и Мария Пашалийска. При Иван Лечев са трио „Тринити“, Никола Здравков и Ния Петрова. Поли Генова ще отиде на финала с някой от Виктория Динкова, Анна Азатян и Александър Савов. Камелия ще стиска палци за Никол Тодорова, Никола Чочев и Оливия Николова.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл