Зрители в капана на риалити сезона

„Фермата“, „ВИП брадър“, „Пееш или лъжеш“ сред предаванията , които забавляват през есента

С края на летните емоции идва време за разпускане пред малкия екран. Затова от телевизиите вече са готови с новите си предложения за сезона. И този път отново залагат на риалити форматите с надежда да спечелят зрителите.

Би Ти Ви и Нова телевизия стартираха най-мащабните си продукции за есенния сезон -  „Фермата“ и „ВИП брадър“.  Повече от месец медиите подгряваха за началото на хитовите формати. Стартът и на двете предавания бе даден в неделя по едно и също време.

Въпреки съществените разлики във форматите и правилата на „Фермата“ и „ВИП брадър“ новите им сезони все пак си приличат по едно нещо - популярни личности, които ще бъдат показани такива, каквито наистина са.

Тази година звездно присъствие няма да липсва и в двете риалитита, има обаче и доста забравени имена, както и потенциални нови ВИП-ове.

Освен двата формата любовта на публиката ще печелят още нови продукции като „Пееш или лъжеш“, както и вече познатото кулинарно предаване „Мама готви по-добре“.

 

Звезди нагазват в калта

Хитовото риалити предаване „Фермата“ направи своето грандиозно завръщане в ефира на Би Ти Ви преди 2 дни и веднага се превърна в едно от най-обсъжданите събития у нас. По време на 3-часовия лайф стана ясно, че за разлика от миналата година този път известни личности ще се състезават за голямата награда наравно с непопулярните участници. Моделките Ася Капчикова и Гери Дончева, актрисата Елен Колева, писателят Калин Терзийски, журналистът Крумъ Савов и рапърът Dee са познатите български лица, които ще доказват своите  умения през настоящия сезон.

Сред тях най-голям фурор предизвика името на Мис Плеймейт 2015. Пред „Зодиак“ Ася Капчикова сподели, че е изключително развълнувана да участва в хитовото предаване и влиза в риалитито за победа.

 

Слухове и интриги от Нови хан

Слухове за това кой ще прекрачи прага на къщата на „ВИП брадър“ у нас тръгнаха месеци преди шоуто да даде своя официален старт. Най-упорито се говори, че голямата звезда на сезона тази година ще бъде Цеца Величкович срещу хонорар от 500 000 лева.

Продуцентите на риалитито, чиято база се намира в Нови хан до София,  засега отричат да има гост-звезда, което обаче съвсем не изключва варианта сръбската певица да блесне в родния ефир. Все пак предстоят да се изявят още популярни лица от светските среди, а и Големият брат обича да напомня на зрителите, че винаги трябва да очакват изненади.

Друг участник, който предизвика сериозен интерес от страна на аудиторията, е Ирина Тренчева. Настоящата съпруга на продуцента Иван Христов е приела поканата да стане част от „ВИП брадър“ въпреки факта, че мъжът й прави „Фермата“.

Засега в къщата са още Миглена Ангелова, Жана Бергендорф, Явор Бахаров, Глория Петкова, Ути Бъчваров, Георги Софкин, Борислав Комсийски, Надя Иванова, Георги Торнев, Роро, Рени, Деси Цонева, кака Лара, Лили Вучкова, Александър Николов и Валентин Михов.

20-2

 

Голяма заблуда или гласовито пеене

Първият по рода си рилиати формат в България „Пееш или лъжеш“ съвсем скоро ще направи дебюта си. Ненчо Балабанов и Мария Игнатова ще бъдат водещи на новото шоу. В него ще участват или хора с артистични умения и харизма, които пеят фалшиво, или истински музикални таланти. Всички ще си партнират с известни музикални изпълнители.

Във всеки епизод по Нова телевизия смелчаците ще бъдат оценявани от един популярен изпълнител у нас. Част от тях ще бъдат забележителни певци с музикален талант, а останалите ще твърдят, че притежават такъв. Гост-звездата ще има специална мисия - да определи кой "пее" и кой "лъже" на сцената, а на финала я очаква дует с победителя.

20-3

 

Всички в кухнята отново

Едно от най-забавните и емоционални предавания „Мама готви по-добре“ отново се завърна на екран. Кулинарното шоу показва колко добре могат да се сработят майки с децата си, когато става дума за готвене. Продукцията на Би Ти Ви постигна голям успех, след като реши да покани известни личности, които да покажат своите умения в кухнята, както и отношението към си към семейството.

В интервюто си специално за „Зодиак“ водещият на предаването Александър Сано сподели, че вторият сезон ще зарадва зрителите още повече, както и да очакваме приятни изненади. Харизмата на актьора и звездното присъствие по време на новия сезон са главните инструменти, чрез които продуцентите ще се борят за зрителското одобрение.

20-4

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица