Ибра доказа, че не е като Кантона

Нападателят на „Манчестър Юнайтед“ Златан Ибрахимович няма нужните качества да бъде новият Ерик Кантона на „Олд Трафорд“. Това призна Емануел Пти, световен шампион с Франция от Мондиал 98. Бившият полузащитник на „Арсенал“ е на мнение, че шведът е далеч от класата на Канто и го е показал още в първите си мачове с екипа на „червените дяволи“.

„Когато хората говорят, че Ибрахимович е като Ерик, това в действителност не е точно така - каза Пти. - Ако реши Кантона да те ритне в главата, той ще го направи. Ако загуби, пак ще го стори. Той показваше своята свирепост срещу силни противници. Да, Златан има характер и индивидуални качества, но със сигурност не е Канто.“

На Острова пък в. „Дейли мейл“ съобщи, че мениджърът на тима Жозе Моуриньо вече работи по зимната селекция. Португалецът желае да подсили отбраната на „Юнайтед“, а това включва и варианта с продажбата на защитници от настоящия тим.

Под прицела на Специалния попадат Крис Смолинг и Дейли Блинд. Двамата показаха слабости в последните мачове на отбора, а техните грешки се оказаха фатални за „червените“.

В радара на Моуриньо попада и бранителят на „Рома“ - германецът Антонио Рюдигер. Според английския таблоид цената на германския национал е 35 млн. паунда.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол Свят