Ивайло Караньотов - идеалът за мъж на Христина от „Фермата“

Въпреки че мнозинството от участниците във „Фермата“ не таят топли чувства към софиянката Христина, тя все пак намери сродни души в шоуто. Един от най-близките й хора стана съпругът на Аня Пенчева – Ивайло Караньотов, който преди десет дни напусна риалитито и не успя да дочака завръщането на отпадналото си протеже.

Още в самото начало бившият атлет взе под крилото си сприхавото момиче, обяснявайки това с факта, че тя адски много прилича на собствената му дъщеря Карина. Христина от своя страна пък не се отлепяше от него и се обръщаше към Ивайло с „тате“.

Мнозина обаче съзряха в отношението й към по-възрастния си приятел не емоции тип „баща-дъщеря“, а истински любовни симпатии. Провокирана от разговор с Ирина Тенчева, в чийто ресторант Христина и победителките от тазседмичния исторически куиз Ваня, Сашка и Лилия вечеряха като награда за резултата си, софиянката даде повод за размисъл по темата, тъй като обяви, че Ивайло Караньотов притежава всички качества, които тя търси в един мъж.

Що се отнася до останалите дами, те са на мнение, че сред мъжете във „Фермата“ няма конкретен човек, който да отговаря на изискванията им. За Александра идеалният мъж притежава чувството за хумор на Митко, спокойствието на Сашо и щуротията на Жоро. Лилия пък се надява да срещне мъж, който да е джентълмен като Караньотов, трудолюбив и уважаващ като Нури и с чувство за хумор като Митко.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл