Ивана, бившата на Тръмп: Аз съм първата дама

Бившата и настоящата съпруга на американския президент Доналд Тръмп - Ивана и Мелания, кръстосаха шпаги по женски.

В интервю за телевизия Ей Би Си Ивана Тръмп, която рекламира книгата си за живота си с Тръмп, каза, че веднъж на две седмици се обажда по телефона на бившия си съпруг и има номера на прекия му телефон в Белия дом, съобщиха осведомителните агенции. "Всъщност не искам да му се обаждам там, защото там е Мелания", разкри тя.

"И не искам да предизвиквам някаква ревност или нещо подобно, понеже всъщност аз съм първата жена на Тръмп. Нали така? Аз съм първата дама", добави Ивана Тръмп.

Тя е чехкиня по рождение, се жени за Тръмп през 1977 година и е майка на трите му по-големи деца: Доналд младши, Иванка и Ерик. Развеждат се през 1992 г.

Мелания Тръмп не се поколеба да реагира бързо чрез говорителката си Стефани Гришам. Тя заяви, че Мелания много харесва живота си във Вашингтон и за нея е чест да бъде първа дама. "Тя смята да използва титлата и положението си, за да помага на децата, а не да продава книги", заяви говорителката. В изявлението на бившата съпруга явно няма никакъв смисъл, то за съжаление цели само да привлече вниманието и да се вдигне шум около нея, добави Гришам.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл