Иво Папазов-Ибряма: Гарабитов ме изправи на крака

Иво Папазов-Ибряма (вляво) показва сиропа “Дар от Гарабитов”, с който “живва” и Иван Гарабитов до него.

Специална терапия върна кларнетиста към сцената и музиката

Тайната е в революционен немски апарат за премахване на атрофията на мускулите при космонавтите

Благодаря на Иван Гарабитов, той ме върна към сцената и музиката, споделя за медиите Иво Папазов-Ибряма. Тези думи на признателност нямаше търпение да изрече световноизвестният кларнетист - виртуоз и по време на гостуването си в студио на БНТ. По време на 25-минутното предаване неведнъж Ибряма повтори, че заслужилият треньор по борба и природен лечител е човек, който помага на абсолютно всички - на известни и неизвестни хора.

Не ми се гледаше кларнета, чувствах се много уморен, с лоши мисли, отчаян от живота, не можех да се кача 2 стъпала, сподели пред зрителите 67-годишният музикант. Гарабитов дойде вкъщи, накара ме да легна и с една машинка час и половина ми прави масаж на болните крака и кръст.

И чудото стана - веднага след терапията се изправих, слязох по стълбите да го изпратя и след това се качих обратно до 3-ия етаж. Самичък! Без помощта на двамата ми сина, които задължително ме поддържат при ходене. Още първия ден Гарабитов ме вдигна на крака! След това започнах и неговите вълшебни сиропи, кръвното постоянно ми играеше - сега е нормално, жена ми Мария Карафезиева с тези сиропи намали наполовина хапчетата за диабет. А през април свирих 2 часа и половина прав на сцената на международен джаз фестивал в Германия, не сдържа радостта си от постигнатото наричаният от западната преса “крал на кларнета”.

Всъщност машинката, която го изправи на крака е механично-магнитен резонатор, чрез който се извършва матрично-ритъмна терапия, поясни в предаването Иван Гарабитов. Революционният немски апарат, създаден за премахване на атрофията на мускулите при космонавтите, решава бързо различни проблеми на опорно-двигателния апарат.

Водещата на токшоуто Тони Рапонска пък приготви и опита вълшебните според Ибряма сиропи, с които той “живва” - “Дар от Гарабитов” и дървесен палмов сок. Те помагат на тялото да изхвърли токсините, нормализират кръвното и засилват имунитета и обмяната на веществата, дават енергия и сили на организма. Те са вид течна храна, с които не изпитваш глад, конкретизира Гарабитов. Страничното им действие, след като освободят тялото от отровите, е смъкване на килограми. Ибряма вече е с 12 кг по-лек, посочи Гарабитов. Водещата пробва и още един елемент от методиката на Гарабитов - апликатори за стъпалата, които действат като акупунктура за активиране и възстановяване на вътрешните органи на човешкото тяло.

“Кралят на кларнета” започва своето изцеление на 4 март тази година. Преди това 3 години е почти обездвижен. Ходи само, когато е поддържан от синовете си. Разстоянието, което изминава по този начин е от вкъщи до колата, оттам до сцената, за да свири седнал и обратно вкъщи.

Не можех да се движа, нямах кураж да се движа, казва Ибряма. Сега съм като момче, вървя си, радвам се на себе си, че ходя сам. Аз кръстих Гарабитов професор, той ме съживи! На 4 март ми каза: До понеделник, 18 март, ще си здрав. И така стана. На 18 март свирих на крака на рождения ден на кмета на Калофер Румен Стоянов. Няма такива лекари като природолечителя Гарабитов, заключава признателно Иво Папазов.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл