Играч на ЦСКА е сред топ таланти

Тонислав Йорданов от ЦСКА е сред най-добрите български таланти, твърди „Футбол Мениджър“, една от най-продаваните футболни игри в историята. Компютърният симулатор притежава най-голямата скаутска мрежа. Английският „Евертън“ има подписан договор с играта, за да ползва базата данни. Само за България има около 20 скаути.

Йорданов вкара победния гол за ЦСКА при победата с 2:1 над "Локомотив" (Москва) в неделя. "Футбол Мениджър" вече го сравнява с Димитър Бербатов.

Николай Бодуров обеща да се раздаде с "червения" екип. Защитникът е първото ново попълнение на ЦСКА за годината.

"Ще направя всичко, за да постигна успехи с отбора", закани се Бодуров, който от 8 месеца няма мач. Договорът на бившия национал е до края на сезона с опция да бъде продължен. Във вторник Бодуров заминава за лагера на ЦСКА в Испания. А оттам се връща контузеният Ангел Лясков, който трябва да продължи лечението си в България.

Бербатов изненадващо направи тренировка с четвъртодивизионния ЦСКА 1948, който участва в четвърта дивизия. Клубът бе създаден от фенове, които не бяха съгласни със сегашното ръководство на елитния клуб. Би Ти Ви съобщи, че ЦСКА 1948 щял да се включи в предстоящия търг за заложената емблема на фалиралия ПФК ЦСКА АД.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ