Идеалното дупе се познава по формула

Мерилин Монро, Елизабет Тейлър и София Лорен са три от най-желаните красавици на всички времена. И общото между тях е... индексът на задните им части

Т:Х=0,7. Това ви трябва да знаете, за да проверите дали вашето дупе (или това на приятелката ви, ако сте мъж) отговаря на естетическия идеал на последните два века.

Мeждународен екип учени твърди, че са разработили формула, по която може да се определи дали една жена е носителка на идеално седалище или просто е близо до съвършенството. Резултатите от труда им са публикувани в сп. "Пластична и реконструктивна хирургия" (Plastic and Reconstructive Surgery).

След като изследвали фигурите на иконите на всички времена и помолили над 1000 компетентни мъже от цял свят да дадат своята оценка, учените стигнали до фундаментален извод. Красотата може да се заключи в едно просто съотношение - разделете обиколката на талията си (Т) на обиколката на ханша си (Х) и си запишете получената цифра. Ако е 0,7 - честито! Дупето ви е повече от разкошно, то е с пропорциите на мега кинозвезда.

Това не са елементарни заключения, направени на маса, след като учените са си поговорили на висок стил под въздействието на минимум по три ракии. Говорим за сериозно проучване, включващо мненията на 583-има пластични хирурга и 450 женкари от 40 държави. Събирането на данни е получено по следния метод: снимка на 27-годишна доброволка по бански се вкарва в компютърна програма, с която променят пропорциите й. Всеки от анкетираните избира фигурата, която му се струва най-привлекателна. 39% са посочили тази, отговаряща на индекса 0,7. Това се оказва стандартът на вечната красота. Точно такива са мерките на трите най-красиви кинозвезди от близкото минало - Мерилин Монро, Елизабет Тейлър и София Лорен.

39 е много висок процент, тъй като критериите за красота по света се различават. Например в Латинска Америка се възхищават на сочните ханшове. Азиатските мъже също обичат пищна плът, докато в Северна Америка харесват по-прибрани седалищни части. С най-тесни ханшове ги предпочитат Европейците.

Това изследване се потвърждава от предишно такова, на новозеландския антрополог д-д Барнаби Диксън, който стига до съвсем същите резултати.

Разбира се, избраното от анкетираните съотношение ханш-талия може да бъде обяснено и от биологична гледна точка. Такива са мерките на жизнената и плодовита жена. Съчетанието от тънка талия и по-широк ханш е по-добър критерий за физическо здраве, отколкото съотношението ръст-тегло, обясняват диетолози.

И в заключение учените припомнят, че идеалното съотношение само по себе си не е гаранция за красота. Хубостта на жената зависи от много други фактори.

 

Гъзомания

5 седалища, които никой не може да забрави

Цариците на един друг вид красота - тази на огромните задни части, са избрали колегите от в. "Дейли мейл" в собствена класация.

1. С най-подчертани форми е Коко Остин, съпругата на рапъра Ice T. Тя е с талия като оса - едва 58,42 см и еднометрова обиколка на седалището. Индекс - 0,575.

2. "Няма лошо всички да говорят за д-то ми. Харесва им, интересно им е, ОК. Важното е да знаят, че г*зът не прави човека." Така казва поставената на второ място Ники Минаж. Талия - 66 см, ханш - 114! Индекс 0,577.

3. Хората не могат да повярват, че човек от "елита" може да има такова грамадно седалище, като това на Ким Кардашиян. Тя много се ядосва на слуховете, че си е имплантирала дупе и дори веднъж се подложи на рентгенова проверка на живо по телевизията. "Видяхте ли, всичко това си е мое!", обяви тържествуващо звездата. Постна в туитър снимка на забележителните си задни части и написа: "Намерете си друго занимание, вместо да ме обсъждате." Талия 69, ханш 104, но дали е така? Ако е вярно, индексът 0,66.

4. Бионсе се доближава до идеала за жена, макар че индексът й е 0,65. Талията й е 66 см, а ханшът - 101 см. Тя е висока 168 см. и тежи 62 кг. Нарича дупето си "масленката" и смята, че търчането нагоре-надолу по стълби е идеално за поддържането му.

5. Един човек си имал болт на пъпа, обаче на плажа всички го зяпали, та ходел все огащен. И тръгнал той от хирург на хирург да пита кой може да го отърве от тази аномалия. Никой не се наемал. Чул човекът, че има един селски лекар, който свалял болтове от пъповете на хората. Отишъл при него, лекарят извадил един голям гаечен ключ, отвил му болта и на човека... му паднало дупето. Нещо подобно се случило и с рапърката Блек Чайна, на която тази година най-внезапно се отпрал единият имплант на седалището и задната й буза увиснала. Естествено, тя отрича. А и в крайна сметка тази история може да се окаже толкова вярна, колкото и разказа за човека с болт на пъпа. Ето размерите на Блек Чайна: талия 66,6 см, ханш 104.14 см, индекс - 0.66.

Операциите за увеличаване на задните части стават все по-популярни. Докато някои се опитват да го докарат до идеалните пропорции, други си имплантират седалищни сланинки. Модата на огромните дупета възникна през последните 5-6 г. и набира пълна пара.

 

245-килограмова американка прави кибер стриптийз

Жена носи ханш от 241 сантиметра

Готова съм да умра от преяждане, но ще вляза в рекордите на Гинес

Боби-Бо Уесли от Йорк, щата Пенсилвания, е на 43 г., но съвсем не се смята за презряла. Тя се съблича пред уебкамерата за пари и има страшно много клиенти, част от които смята за "обожатели".

В това не би имало нищо особено, ако не направим едно малко уточнение: Боби-Бо тежи 245 кг и няма ни най-малко намерение да отслабва. Напротив, опитва се с всички сили да напълнее, защото има една заветна цел в живота - да бъде вписана в Книгата с рекордите на Гинес като жената с най-голяма обиколка на ханша. В момента обиколката на Боби е 2,41 м, а трябва да я докара до 2,51 м, за да бие предишното постижение. Засега рекордът се държи пак от американка на име Микел Руфинели.

Боби-Бо е наясно, че затлъстяването й крие огромен риск за здравето, но казва: "Готова съм да умра, но да спечеля. Смятам, че това е призванието ми в живота."

Версията на г-жа Уесли е, че причина за огромната й телесна маса е проблем с щитовидната жлеза. Според личния й лекар обаче всичко идва от безразборното и почти непрестанно ядене. Боби-Бо Уесли обича да нагъва вредни храни, пък и защо да спира? От еротичните сеанси по интернет печели по около $2 хил. на час. "Аз самата се изненадах, че има мъже, на които фигурата ми им харесва - казва тя."

Но този блажен живот си има и минуси. Госпожа Уесли почти не излиза от вкъщи, трябва да се обръща странично, за да премине през вратата и се задъхва, докато стигне от хола до кухнята.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица