Изабел Юпер е изумителна в “Happy End”

Чакаме произведението за “София филм фест”

В края на декември, след доста дълъг и сериозен фестивален живот и след премиерата си в няколко големи европейски страни, “Happy End” на носителя на две награди “Златна палма” и голям немски режисьор Михаел Ханеке (”Пианистката”, “Бялата лента”, “Любов”) ще дебютира и на американска територия, а догодина го чакаме и в у нас за “София филм фест”, припомня operationkino.net.

Действието на “Happy End” се развива в пристанищния град Кале и разказва за драматичните обрати в едно семейство на фона на кризата с бежанците в Европа. Вижте.

Главната роля във филма е поверена на разкошната Изабел Юпер, която е работила с Ханеке и преди и направи страхотна роля в неговия суров арт хит “Пианистката”. Миналата година Юпер се завърна триумфално под светлините на прожектора с още една блестяща изява – в напрегнатия секси трилър “Тя” на Пол Верховен.

Освен Изабел Юпер в новия филм на Михаел Ханеке “Happy End” участват още интересни имена като Жан-Луи Трентинян, Матийо Касовиц, Лаура Верлинден, Тоби Джоунс, Франц Роговски и Фантин Хардьоан.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Кино