Избират финалистите в академия "Иновация в действие"

академия "Иновация в действие"

Десет финалисти, разработили най-обещаващи проекти, ще излъчи до края на април академия "Иновация в действие", организирана от "Солвей Соди" в партньорство с "Аурубис България". Над 100 млади предприемачи се включиха в подготвителните работилници във Варна и София, в рамките на които имаха срещи с ментори, гост-говорители с богат опит в различни сфери и участваха в различни събития в неформална среда.

Участниците в академията усвояваха опит в генерирането на идеи, анализа и оценката на потенциала им, дизайна на иновативни продукти и създаването на устойчиви бизнес модели. С добитите знания всеки от тях може до 9 април да подготви и предаде свой проект. До 23 април академията ще приема и нови кандидати. В края на месеца ще бъдат избрани десетте най-добри проекта, а в края на май след представяне експертно жури ще обяви тримата призьори, съобщиха организаторите.

Получилият първа награда млад предприемач ще участва в лятната програма на Solvay Brussels School of Economics and Management в Брюксел през август. Наградата за второто място е  магистратура по иновации, предприемачество и финанси - съвместен продукт на Висшето училище по застраховане и финанси (ВУЗФ) и The Business Institute, а класираният на трето място ще се включи в курс по иновационен мениджмънт, организиран от The Business Institute.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Региони