Извадиха тайно споразумение на Иванчева

През февруари кметицата на „Младост“ Десислава Иванчева забрани на Изабела Сярова да строи срещу бл. 64 в „Младост 1”, въпреки законното разрешение за строеж на инвеститора.

Кметицата уважила исканията на тормозен от нея инвеститор

Споразумение между кметицата на столичния район “Младост” Десислава Иванчева и инвеститорът “София рисорт” ООД бе разпратено до медиите от инициативата “Заедно за Младост”. Зад нея седят отреклите се от Иванчева жители на комплекса, помагали й по време на предизборната кампания през есента.

Дружеството бе започнало да строи законно в пространството до бл. 70 в “Младост 1”, но Иванчева със своя заповед спря градежа. В началото на април забраната бе отменена, но не стана ясно защо. В понеделник вечерта в мейла на “Труд” бе получено споразумение, което разкрива истината.

В него е записано, че след извършени съответни проверки, районната админстрация няма каквито и да било претенции и възражения относно правото на собственост върху имота и строежа върху него. В замяна на това инвеститорът е поел ангажимент да няма претенции от финансово или друго естество към район “Младост” и в частност към лицето Десислава Иванчева за евентуално претърпени от дружеството вреди.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от България