Известни турски актьори изгряват на малкия екран

Всяка година, с началото на основния есенно-зимен сезон, известни актьори се завръщат на екраните в Турция. Те са очаквани с нетърпение от публиката не само в родината си, но и отвъд нейните граници. Кои турски звезди ще се снимат през новия сезон есен-зима 2019-2020?

Берен Саат

След неуспешната в южната ни съседка поредица "Великолепният век: Кьосем" Берен Саат се оттегли от снимачната площадка за почти четири години. Тя обаче си остава една от най-обичаните звезди на турския екран. Не е изненадващо, че завръщането й е дълго чакано и с голямо нетърпение. Актрисата ще се завърне шумно, играейки в новия фентъзи телевизионен сериал, продуциран от OG Medya по поръчка на интернет платформата Netflix Dar - "Дарбата".

В кастата на поредицата, която едновременно ще бъде видяна в 190 страни по света, има такива големи имена като Мехмет Гюнсюр, Метин Акдюлгер и Мелиса Шенолсун. Премиерата на първия сезон е насрочена за декември 2019 г., вторият сезон ще излезе през следващата година.

Халит Ергенч

През двете години, които изминаха от края на екранизацията на историческия сериал "Ти си моята родина" се завръща и султана на турския екран. През това време Халит Ергенч участва в няколко игрални филма, включително като гост-актьор в египетския - "Казабланка".

Сега, според много надеждни източници, той се завръща в телевизията като професор Ирфан в новата поредица „Ай Япим“ "Код: Вавилон". Режисьорът на лентата - Улух Байрактар, ​​се счита за един от най-талантливите в жанра на екшъна. Преди това той е работил върху такива сериали като "Езел" и "Карадай".

Енгин Акюрек

Дори последните неуспехи на актьора не можаха да повлияят на любовта на турската и чуждестранната публика към Енгин Акюрек. Последният сериал, в който участва беше затворен поради ниски рейтинги, а последвалите филми не бяха много успешни. Това обаче не повлия на статута на актьора като една от най-ярките звезди на турския шоубизнес. Сега, можем да зарадваме феновете: Енгин наистина се завръща на малкия екран и то в любимия от мнозина жанр - социална драма. Актьорът е подписал договор с O3 Medya за участие в сериала "Дъщерята на посланика", който ще се излъчва през новия сезон по Star TV през новия сезон.

Кенан Имирзалъолу

Към днешна дата Кенан Кенан Имирзалъолу е най-голямата звезда на турския екран с максималния брой супер хитове в кариерата си. Дори последното му участие в недотам успешния сериал "Мехмед Завоевателя" имаше рейтинги, за които много други актьори могат само да мечтаят. Не е изненадващо, че на дневен ред идва въпросът в коя нова поредица ще участва Кенан, за да привлече живия интерес на турската публика. Засега е известно само едно - актьорът се завръща през новия сезон, обаче какъв продуцент успя да убеди суперзвездата да се съгласи да работи в сериала му, все още не е известно. Слухът твърди, че това може да бъде или продуцентът на Ай Япим - Керем Чатай, или интернет платформата Netflix.

Туба Буюкюстюн

След доста скромните резултати от сериала "Искрите на любовта" на турските екрани, Туба Буюкюстюн направи двегодишна почивка, заемайки се с личния си живот. През септември обаче в интернет платформата Netflix ще се появи 6-епизодният "Фатих", в който актрисата играе ролята на мащехата на главната героиня Мери Хатун Фатих. Според информация от доста надеждни източници, в момента Tуба води преговори с няколко компании и вероятно ще се завърне през есенно-зимния сезон с нов сериал.

Къванч Татлъту

Поредица от неуспешни сериали не повлияха на статута на турската суперзвезда Къванч Татлъту, който си остава добре дошъл кандидат за главната роля на всеки голям производител в Турция. Тази година бе белязана не само от поредния провал на актьора в сериала „Сблъсък", но и от успеха във филма „Летящ на килим-самолет" 2 , в който Къванч изигра една от главните роли. В момента актьорът избира продуцентска компания, с която ще си сътрудничи. По предварителна информация Тимур Саджи, производителят на TIMS & B и интернет платформата Netflix, са му направили много атрактивни оферти.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Сериали