Извънземните искат да ни завладеят

Извънземните наблюдават всяка наша крачка

Цели цивилизации воюват помежду си и въобще не се интересуват от нас

Опасяват се от „агресивни действия“ от наша страна

Съществата, непознати и далечни за човешкото разбиране, имат пъклен план постепенно да завземат и претопят човешката раса.

Сензационното наблюдение е на професора от британския университет „Сейнт Андрю“ Дънкан Форган.

Според него обяснението, че досега не е осъществен контакт с разумни извънземни същества, е, че те биха ни приели като враждебно настроени и съответно биха предприели „непредсказуеми действия“.

Форган е убеден, че в нашата галактика живеят цели цивилизации от извънземни, които са по-заети да делят влияние сред звездите, отколкото да се занимават с нашия „примитивен“ в техните очи род.

Ученият допълва, че повечето от тези цивилизации въобще не са заинтерсувани от комуникацията с нас, защото ни смятат за същества с много по-ниско ниво на интелект.

Интересно е, че бившият президент на Международната шахматна федерация вярва, че шахът е изобретен от пришълците. Кирсан Илюмжинов от Калмикия твърди, че в нощта на 17 септември 1997 г. е отвлечен от извънземни, облечени в жълти скафандри.

Според теорията, прегърната от любителите на конспиративните теории, екипажът на кораба „Аполо 11“, кацнал на Луната, забелязва странен летящ обект недалеч от тяхното местоположение. Според данни на НАСА, получени по-късно, став въпрос за „тяло с неизвестен произход“ на приблизително разстояние от 7200 км от мястото на приземяването на кораба „Аполо“.

Учените Маргарет Търнбул и Джил Тартър от университета „Карнеги“ обявяват, че най-близки са 17 129 звезди в съзвездията, на които най-вероятно има планети, където би съществувал живот.

 

Първи контакт

Астрономът Франк Дрейк твърди през 1960 г., че осъществява първия научен експеримент, чиято цел е да установи връзка с извънземни същества. Той използва 25-метрова радиоантена, търсейки сигнали от две близки звезди, подобни на Слънцето.

Опитът е пълен провал.

Според някои изследователи древните египтяни са първите хора, посещавани и дори провели разговори и обменили информация с извънземните.

Някои от откритите йероглифи изобразяват вертолет, подводница, катер и реактивен самолет.

Учените са убедени, че местата, където може да бъде открит извънземен живот, са подземните тунели на Марс, както и трите спътника на Сатурн, „пробит“ от гейзери, както и спътниците на Юпитер - Аврора и Калисто.

18-01-1

 

Отвлеченият император

„Сив, висок мъж“ похищава Наполеон

„Същества, подобни на нас, е възможно да живеят дори на Венера (температурата на повърхността е 454 градуса по Целзий.“ Това заявява планетологът Дейвид Гринспун, директор на Денвърския музей.

Самият Наполеон Бонапарт твърди, че е бил отвличан от извънземни. Действително той изчезва в ранните зори на 12 юли 1794 година. Императорът обяснява, че е бил арестуван от „сив, висок, непознат мъж“. Невероятната история е подкрепена от малък метален предмет, предполагаем микрочип, открит в неговия скелет.

Друга история, която приковава вниманието на публиката, е разказът на бразилския фермер Антонио Вилаш Боаш, който съобщава, че е бил отвлечен от пришълците през 1957 година. Бил намазан с гел за изследване. Субстанцията остава неразгадана и до днес.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл