Извънземни кацнали край Аржентина

Според НЛО блогърите мистериозният кръгъл остров край бреговете на страната е вход на база

Мистериозен остров с формата на око е открито край бреговете на Аржентина. Според любителите на теориите на конспирацията това е база, на която са кацали извънземни кораби. Аномалията, описана като речен остров, най-вероятно има и своя подводна част. Странното земно образувание, което е с кръгообразна форма, по някаква странна причина се върти. Именно поради тази причина някои от НЛО блогърите предполагат, че това е евентуален вход към „извънземна база“.

Припомняме, че преди година излезе информацията, че десетки летящи чинии са били засечени над Черно море и край Севастопол. Става дума за гигантски сфери, които излъчвали светлина. Kосмическите кораби се появявали по-често на места със силна енергия - при вулканични изригвания, земетресения или войни.

Според легендата американският президент Дуайт Айзенхауер се е срещнал с три вида извънземни същества. На научна конференция на уфолози неговата внучка потвърдила истинността. След въпросната среща на Айзенхауер с пришълците в САЩ настава бум на електрониката и лазерната техника. Това дало на уфолозите повод да твърдят, че правителството е сключило някаква сделка с извънземните раси.

Преди време излезе информацията, че НЛО с формата на гигантско яйце е кацнало в аржентинския град Ел Дорадо в провинция Мисионес. Студенти разказват, че чули странен шум и скоро след това видели ниско човекоподобно същество. Младежите твърдят, че космическият кораб претърпял авария и на извънземните им се налагало да потърсят друг начин за придвижване, съобщава esoreiter.ru. Извънземното било с прекалено удължена глава и сива кожа.

 

Уловен е сигнал от далечни цивилизации

Тази година се оформи като наситена с изключително странни и необичайни събития. Ако трябва да бъде определена конкретна година, в която човечеството да направи първия си контакт с извънземна раса, би трябвало да е тази, пише сайтът wsfa.

Астрономите, които претърсват Вселената, с надежда да доловят съобщение от извънземни същества, обявиха, че може би са доловили нещо.

Учени от SETI обявиха, че с помощта на руски радиотелескоп е бил прихванат странен сигнал, идващ от една далечна звезда в съзвездието Херкулес, образувала се преди около 6,3 милиарда години.

18-1-1

 

Нацистите кацат на Луната през 1942 г. и създават база

Според някои източници германците се сдобиват с напреднали технологии още в началото на 40-те години (най-вероятно от разбили се НЛО или чрез контакт с извънземна култура).

Те кацат на Луната през 1942 г., използвайки голяма екзоатмосферна ракетна чиния от типа на тези на Миите и Шривер. Чинията на Рихард Миите е в диаметър 15 и 50 метра, а тази на Шривер е проектирана като междупланетен изследователски космически кораб.

18-1-2

 

База 211

На антарктическото крайбрежие е извършвана основната обмяна на технологии между японци и германци .

База 211 е построена между 1941 и 1943 г. в планините Мюлих-Хофман. Подземният комплекс "Нов Швабенланд" и столицата "Нов Берлин" е ръководен от SS генерала Ханс Камлер. Има елементарни доказателства за това колко много конвои от обикновени кораби и подводници са се отправяли към Южния Атлантик, към остров Тиера дел Фуего на Аржентина (Огнения остров) и антарктическите води. Германците поставили много шамандури от антарктическия регион до Патагония, Аржентина.

18-1-3

 

Извънземни се договорили със САЩ

Извънземни от умираща планета са се договорили с властите на САЩ да получат жизнено пространство на Земята

През 1954 г. група извънземни се приземяват на американската военновъздушна база Холоман. Бързо е постигнато основното споразумение. Те твърдели, че са долетели от планета, която е в орбита около червена звезда в съзвездието Орион и която ние наричаме Бетелгейзе. Извънземните казали, че тяхната планета умира и в неопределено бъдеще ще се окаже неподходяща за живот.

В резултат на тези преговори те кацат втори път - този път в базата „Едуардс“. Това историческо събитие е било планирано предварително.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл