Изграждат втората част на пловдивския Офис парк

Галакси Инвестмънт Груп даде началото на втория етап на изграждането на Офис Парк Пловдив. Очаква се проектът да бъде завършен през 2020 г. Първият етап на бизнес сградата приключи в края на 2016 г. и в нея вече работят над 900 души. Плановете на компанията инвеститор са след завършването на втората фаза да бъдат разкрити още 900 работни места.

„Новата сграда е отговор на високите очаквания на нашите клиенти – големи и средни компании, търсещи съвременни и иновативни офис пространства в един от най-предпочитаните райони на града. За следващите няколко години имаме амбициозни планове, които започваме да реализираме поетапно с днешната първа копка“, каза Константин Бояджиев, управител на Галакси Инвестмънт Груп .

Офис Парк Пловдив е офис сграда клас „А“ с разгърната застроена площ 10 336 кв.м. Сградата се състои от осем нива, включващи едно партерно, шест офисни и подземен паркинг. Конструкцията на сграда е c полезна площ 1 110 ĸв.м и пoзвoлявa дa бъдe paздeлeна нa до четири независими офис единици. Eтaжнaтa виcoчинa e 3.50 м, а cвeтлaтa виcoчинa e 2.85 м, ĸoeтo oтгoвapя нa дълбoчинaтa нa пoмeщeнията и осигурява богато естествено осветяване на вътрешните пространства.

Проектът предвижда внедряването на високотехнологични сградни инсталации, сред които последно поколение ефективна климатизация и вентилация, адресируема пожаро-известителна система, контрол на достъпа и видеонаблюдение. Интериорите са решени с двоен под и окачен таван за функционално разполагане на кабелна и тръбна инфраструктура. За работещите в сградата ще се грижи професионален пропърти мениджмънт. Осигурена е денонощна охрана и обща рецепция, гарантиращи комфорта на работната среда. Удобства за наемателите ще създават още разположените в сградата кафетерия, ресторант и зони за рекреация.

Сградата се намира в най-зелената част на града, в близост до мол Пловдив и парк „Отдих и култура". Седем линии на градския транспорт имат спирки в радиус 500 метра. В момента сред наемателите на офис билдинга са утвърдени български и чуждестранни компании, сред които SiteGround, Bulpros, Football Radar, Codenest, Delasport, Accenture, VSG, ОББ и др.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Имоти