Издирват заподозряния за убийство в Костенец в Перник

Стоян Зайков

Полицията вече претърсва и пернишкия регион за изчезналия безследно Стоян Зайков от Костенец, съобщиха от пресцентъра на МВР, цитирани от dir.bg. Причина за това са подадени сигнали от Пернишка област.

43-годишният мъж е заподозрян за убийството на бившата си приятелка - 38-годишната Милена Шишкова , от която има син. Вече седмица търсенето му удря на камък. Засега няма данни той да е напуснал страната.

Тялото на Милена Шишкова бе открито миналия петък около 8.30 ч. на метри от дома й в Костенец. Милена е била застреляна в главата с малокалибрен пистолет. По неофициална информация първо е била пребита, а ръцете й са били вързани. Трупът й е намерен, след като сестра й, майка й и 15-годишният й син пристигнали в къщата, където видели кървави следи. Те сигнализирали в полицията и пристигналите криминалисти намерили тялото на отсрещната поляна.

Зайков засега не е обявен за международно издирване, въпреки че е имал най-малко 12 часа преднина, за да се опита да мине границата. Причината е че още от преди години има заповед да не напуска страната.

Близки до Стоян Зайков твърдят, че той най-вероятно е напуснал страната.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Крими и право