Арестант избяга в Бургас, хванаха го в Карнобат

Извели го да чисти, ударил охраняващия го полицай с дръжката на метлата

Арестант - Атанас Б., избяга в Бургас и бе обявен за общодържавно издирване. Само след часове обаче той бе задържан на автогарата в Карнобат. Това съобщиха от ОД на МВР. До Карнобат беглецът стигнал с влак, а после отишъл до автогарата, за да хване автобус и да се прибере у дома.

На 11.11.т.г. около 16.50 ч. от помещенията за настаняване на задържани по реда на Указа за борба с дребното хулиганство, арестантът бил изведен да чисти листата от близката улица.

Внезапно той ударил с дръжката на дългата метла охраняващия го полицай и избягал. Мъжът е 28 годишен, от село Градец, общ. Котел, изтърпяващ административно наказание „задържане в структурно звено на МВР за срок от 14 денонощия“ от 06.11.т.г., съгласно решение на Карнобатския районен съд.

Арестантът е избягал в посока на бл. 57 в к-с „Лазур“, укривайки се в района на железопътния прелез на бул. „24-ти Приморски пехотен полк“ и парк „Езеро“. При нападението, полицаят паднал на земята и не е получил сериозни наранявания. По случая е образувано досъдебно производство.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от България