Откриха невредимо изчезналото 16-годишно момиче от Лясковец

Девойката била отишла при приятели в село Първомайци

Издирваното момиче от Лясковец днес след обед е открито в горнооряховското село Първомайци. Девойката била отишла при приятели. Намерена е жива и здрава.

Полицията и близки на 16-годишното момиче от Лясковец обявиха по рано днес в социалните мрежи, че го издирват след като от два дни е в неизвестност.

"Сестра ми е в неизвестност от 48 часа и е пусната за издирване. Моля всеки който я е виждал или може да ми даде информация да се свърже с мен на 0883526730", гласи краткото съобщение на Ивелина Неделчева във Фейсбук.

Тя търси 16-годишната си сестра Марина Цанкова, която е изчезнала преди два дни от Лясковец, където живее с родителите си. Момичето било видяно за последно около 23 часа на 12 юли пред блока след като по-рано се върнало  от кафе с приятели в Горна Оряховица. Това обясни разтревожената сестра, която живее и работи във Велико Търново.

Полицията в Горна Оряховица и Лясковец е вдигната на крак за издирване на Марина, съобщиха от МВР.По непотвърдена информация Марина имала 100 лева в дебитната си карта и вероятно е  отишла да ги изхарчи с приятели.Момичето учело в Лясковец и било добра ученичка ,казаха още от полицията. Нямали данни да е отвлечена ,но по случая се работело усилено.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Крими и право