Иззеха наркотици при спецоперация в Горна Оряховица и Павликени

Снимка: Архив

Наркотични вещества иззеха служители на полицейските управления в Горна Оряховица и Павликени. В четвъртък при провеждане на специализирана полицейска операция за противодействие разпространението на наркотични вещества в с. Първомайци е извършена проверка на жилище, обитавано от 22-годишен мъж.

Намерени и иззети са около 150 грама листна маса, която при полеви наркотест е реагирала на марихуана. Мъжът е задържан с полицейска мярка до 24 часа. По случая е започнато досъдебно производство. В хода на същата операция в Горна Оряховица е извършена проверка на трима 17-годишни младежи, в един от тях е намерена листна маса, с тегло около 2 грама, която при полеви наркотест е реагирала на марихуана.

При последвало претърсване в жилището му е открит и иззети още около грам от същото вещество. При проверка на друг 15-годишен младеж от с. Първомайци е намерена и иззета листна маса, с тегло около грам, която също е реагирала на марихуана. Същата вечер при обход в Бяла черква служители на РУ – Павликени са извършили проверка на 24-годишен местен жител. В него униформените намерили и иззели около 1 грам листна маса, която при полеви наркотест е реагирала на канабис. Срещу тримата са започнати бързи производства.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Крими и право