Иззеха 76 литра алкохол без бандерол от къща за гости в Стрелча

Екипи на сектор „Противодействие на икономическата престъпност” предприеха масирани проверки на питейни и увеселителни заведение, хотели, вили и къщи за гости на територията на Пазарджишка област.

В проверките са били включени представители на пожарната, Областна дирекция по безопасност на храните, НАП и РЗИ (Регионалната здравна инспекция). В петък съвместните екипи са инспектирали обекти в Стрелча, като в хотел и в къща за гости в средногорското градче служителите на приходната администрация са открили нередности при отчитане на оборотите.

Инспекторите от „Държавен противопожарен контрол” и „Безопасност на храните” са направили предписания за отстраняване на пропуски при пожарната безопасност и начина на съхранение на хранителните продукти. В къщата за гости полицаите са открили и иззели 76 литра високоградусов алкохол без бандерол.

По случая е образувано полицейско производство. Проверките на обектите продължават на територията на целия регион, допълниха от Областна дирекция на МВР-Пазарджик.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Крими и право