Нападателят на жена в хотел в Слънчев бряг разпознат по татуировка на ръката

Божидар работел като готвач, едва не удушил млада сервитьорка

Екшън вдигнал на крак полиция и прокуратура в Несебър. Рано сутринта на 1- ви юни, в един от хотели на комплекса, се разиграла грозна сцена и младо момиче- сервитьорка, едвам се отървала от изнасилване.

Несебърските полицаи заловиха много бързо нападателя, разпознат по татуировка на едната ръка. Криминалистите изгледали всички записи от камери на мястото на инцидента и стигнали до извършителя- Божидар И., който работел като готвач в един от отворените вече ресторанти на курорта "Слънчев бряг".

Инцидентът станал призори- около 05. 20 часа сутринта в хотел, в който сервитьорката имала наета стая, за да преспива, докато работи в курорта.

Божидар И. бил от Ямбол, криминално проявен, осъществил преди време брутален грабеж. В курорта той се уредил на престижната и добре платена сезонна работа. Вечерта преди случката обаче пил доста и започнал да задиря 25 годишно момиче- сервитьорка. Въпреки, че младата жена му отказвала, той започнал да нахалства и постепенно станал агресивен. Когато тя се опитала да се отърве от него, изтичвайки по коридора към стаята си, Божидар хукнал подире и. Докопал я за косата и започнал да я бута с всичка сила към стаята, като я удрял с юмруци в областта на главата, гърдите, корема, областта на бъбреците. Насилникът нанесъл удари и с коляно в дясната част на ханша на момичето, огъвал ухото й.

Младата жена работела като сервитьорка в Бургас, но за летния сезон решила да припечели от гурбет в най- големия ни черноморски курорт и се хванала там на работа.

Момичето успяло да се изтръгне и да избяга. Трепереща, тя се приютила на рецепцията и позвънила на тел. 112.

След като бил разпознат по татуировката- плетеница и след като записът изцяло потвърдил жалбата на момичето, готвачът бил арестуван.

Престъплението е по чл.152, ал.1, т.2, предл.1, вр. с чл.18, ал.1 от НК., съобщиха от прокуратурата. Магистратите подчертаха, че обвиняемият е задържан благодарение на отличните действия на служителите на ОД на МВР – Бургас.

Предстои във вторник Районна прокуратура – Несебър да внесе в съда искане за налагане на постоянна мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо обвиняемия.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Крими и право