Изненадващи идеи за модерна сватба показва изложение в Пловдив

Пищните сватбени декорации явно вече не са на мода. Украсата е семпла, но излъчва лукс с изобилието от цветя. Трапезата се разделя с класическото бяло, което е заменено от пастелни тонове, а най-екстравагантното решение е в черно. Дори лимузината вече не е задължителна и може да бъде заменена с мотоциклет. Тези изненадващи идеи за модерното тържество предлага изложението за сватби и събития, което се провежда за първи път в Пловдив. Проявата е полезна както за бъдещи младоженци, така и за всички, които имат нужда от професионално съдействие за тяхното лично или корпоративно тържество, обясниха организаторите.

Изложението събра над 40 фирми, свързани с този бранш, в палата 7 на Международния панаир в Пловдив. Там сватбени агенции, сладкари и ресторантьори, флористи, фотографи, видеографи, диджеи, гримьори и стилисти са сътворили феерия от цветове и форми. Оригинални идеи за аранжиране на пространството и детайлите в интериор дават възможност на всяко бъдещо семейство да направи уникален своя най-вълнуващ ден. Цветята присъстват навсякъде - в празничната арка, масите, тортата, сладкишите, поканите. Най-предпочитани от дизайнерите са розите, чиито нюанси варират от нежнокремаво до пурпурночервно. Актуалните до скоро кристали почти отсъстват. Балоните още са на мода, като от тях се правят различни ефирни фигури.

Освен атрактивните предложения бъдещите младоженци могат да получат специални отстъпки, пакетни оферти, полезна информация и съвети от специалисти. Представители на ОП "Радостни обреди" в Пловдив дават консултации по всички процедурни въпроси, свързани със сключването на граждански брак. На сцената свирят струнен квартет, фолклорен оркестър, звучат акустични китари, танцува се салса, бачата, хоро и ръченица. "Искахме да предложим различни стилове музика за всеки вкус, а и дадем възможност на желаещите да се научат да танцуват", обясниха организаторите на изложението. То бе открито в събота от зам.-кмета на Пловдив Георги Титюков, койчо цитира данни на Националния статистически институт, според които през последните 5 години сватбите са се увеличили с 30%, а Пловдив е вторият град с най-много сключени граждански бракове след София - през 2016 г. "да" в града под тепетата са си казали близо 2000 двойки.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Региони