Изолират "Лудогорец" в Милано

"Лудогорец" ще бъде напълно изолиран по време на престоя си в Милано. От ръководството на "Интер" са уверили българския съперник в 1/16-финалите в Лига Европа, че няма да има никаква опасност от зараза с коронавируса. Реваншът е в четвъртък вечер от 22 ч на стадион "Сан Сиро".

На всички хора от чартърния полет на "Лудогорец" ще бъдат раздадени маски и дезинфектанти при кацането на летище "Малпенза". Делегацията е сведена до минимум и ще бъде изолирана от външния свят. "Лудогорец" промени плана си и няма да остане за втора нощ в столицата на модата. От "Сан Сиро" групата тръгва за аерогарата и в ранните петъчни часове трябва да кацне обратно във Варна.

Заради коронавируса двубоят ще се играе пред празни трибуни, а управите на двата клуба връщат парите за закупени билети. Първият мач завърши 2:0 за "Интер".

Генерал Венцислав Мутафчийски, началник на ВМА и на новосформирания кризисен щаб за работа срещу разпространението на корона вируса, е говорил с шефовете на "Лудогорец". Двете страни са се обединили върху факта, че Милано не е засегнат и затова УЕФА позволи мач да има.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ