Израелските туристи идват в неделя в Слънчев бряг

Снимка: Архив

Чакаме французи, руснаците вероятно ще предпочетат турските курорти

След няколко дни пристигат израелските туристи. Първият чартър е в първия ден на април- в неделя. В същото време, Слънчев бряг е покрит със сняг и наоколо е пусто. -"Израелците ще бъдат настанени идната неделя в няколко хотела, чиито имена се пазят в тайна от съображения за сигурност. - "Надяваме се другата седмица курортът да се оживи, защото само след месец сезонът запозва", казаха хотелиери. Както "Труд" вече писа, западните пазари са си същите, чакат се за сефте французи. Френски оператори се отварят към България, съобщи Елена Иванова, шеф на Съюза на собствениците в комплекса.

Организация за охраната и спокойствието на туристите ще бъде създадена с местни, командировани, вело полицаи и полицаи с кучета, надушващи крадци по плажа. Курортът е опасан и от видео камери.

Подготвяме се за сезона. Очакваме отлив на руснаци, те вероятно ще отидат в Турция. В тамошните курорти им предлагат големи отстъпки, а и поради геополитически съображения, коментираха хотелиери. Те с интерес ще следят и срещата във Варна в понеделник, която, по думите им, е от значение и за туризма.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Икономика