Израелски турист скандализира Банско с голи снимки до православен кръст

Израелски турист  скандализира Банско след като пусна в социалните мрежи свои голи снимки до православния кръст на Тодорка, в Пирин планина.  Оз Резенберг  е татуист от Израел, наскоро бил на почивка в Банско.

израелски турист връх Тодорка православен кръст

По неясни извратени причини мъжът се съблякъл гол по прашки и си направил неприлична фотосесия  със сноуборда си до православния кръст. А след това разпространил кадрите.

„Това е оскверняване на православието, не е редно напушени или дрогирани чужденци да се гаврят с вярата ни, да бъде намерен и наказан, това бяха само част от коментарите на възмутените банскалии заляли социалните мрежи в отговор на провокацията.

Преди време пиян и дрогиран английски турист  се бе изгаврил с паметника на Хаджи Вълчо в Банско по същия начин, снимал се и пуснал кадрите в мрежата.

Възмутени от поредната грозна сцена банскалии подадоха жалба в кметството, в която настояват органите на реда да се сезират, да бъде издирен израелецът, който не е анонимен, и да се накаже за деянието.

Междувременно нашенци  спретнаха акция „отмъщение“ на наглия чужденец като заляха профилът му във фейсбук с бански „клетви“.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от България