Изтеглете безплатното приложение "Европейски път - Смядово"

Уважаеми съграждани,

Имам честта и удоволствието от името на общинското ръководство и лично от свое име най-сърдечно да Ви поздравя с 50-та годишнина от обявяването на Смядово за град.

Този юбилей е повод да си спомним историческите личности и върхове, традициите и обичаите на нашия град, и да си дадем сметка, че завещаното от предците ни е повод за гордост и признание. Наш дълг е да пазим заветите на старите смядовци и да ги предадем на поколенията след нас. Така, съхранили уникалния силен дух и богати традиции на нашето родно място, ще вървим напред и ще се радваме на бъдещите успехи.

Този половинвековен юбилей е и повод да преосмислим действията си сега, във времето, в което живеем и да начертаем перспективите пред нашия град. Уверявам ви, че въпреки трудностите, аз и екипът ми ще продължим да предприемаме нови предизвикателства, за да постигнем едно по-добро бъдеще за града и децата ни.

Всеки ден с делата си ние променяме облика на Смядово. Това е висока отговорност и нека всички заедно да се грижим за новите придобивки и да ги опазим.

Благодаря на всички, които обичат Смядово и с делата си градят авторитета и доброто име на нашия град. На младите хора пожелавам да съхранят своите енергия, устрем, креативност и идейност, за да бъдат достойни наследници на родовете си. Нека да си подадем ръце, да бъдем заедно и в празника, и в делника за едно по-добро европейско бъдеще на родния ни град. Нека продължим да работим сплотено, да споделяме и трудностите, и удовлетворението от постигнатото!

Бъдете здрави, предприемчиви, упорити и успехите ще ни съпътстват!

Честит празник!

Иванка Петрова,

Кмет на община Смядово

 

Безплатното приложение "Европейски път - Смядово" можете да изтеглите в удобен за четене формат от ТУК.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Региони