Изтича времето на Китанов в ЦСКА

Времето на Георги Китанов в ЦСКА изтича безвъзвратно. Стражът направи нова безумна грешка и подари победата на „Лудогорец“ с 1:0 на „Българска армия“. Много пъти Китанов бърка, откакто е в ЦСКА. Заради него „Левски“ спечели единствената си победа във вечното дерби тази година – 2:1 през пролетта. Ситуацията в съботната вечер бе скандална, защото Вържил Мисиджан едва ли можеше да стигне излизащата извън полето топка, а Китанов я заложи в краката на холандеца.

Още от следващия двубой срещу „Ботев“ се очаква на вратата да застане новото литовско попълнение Витаутас Черниаускас. „Червените“ още не са го използвали в официален мач.

Сезонът за ЦСКА стартира кошмарно, въпреки че първите два двубоя бяха в София. След неочакваното 1:1 със „Славия“ дойде и загубата от „Лудогорец“, който спести силите на най-добрите си играчи за дуела в третия квалификационен кръг на Шампионската лига срещу „Апоел“ (Беер Шева).

Не е изключено ръководството на ЦСКА да реагира спешно и да привлече още футболисти, за да не се превърне сезона на 70-ата годишнина във фиаско.

Треньорът Стамен Белчев поименно разкритикува Кевин Меркадо и Кирил Десподов с думите, че „играта им не се е получила“. А ЦСКА не успя да бие „Лудогорец“ и в 17-ия мач помежду им.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ