Ина Ананиева: Отказах се заради стреса, гимнастичките ни тепърва ще имат големи успехи

Бившият треньор на националния ансамбъл по художествена гимнастика Ина Ананиева разкри, че не само бременността, но и стресът и напрежението покрай работата са повлияли на решението й да се откаже от отбора.

"Липсата на семейството ми тежеше. Истината е, че не само бремеността ме накара да спра. Заради напрежението и стреса имах здравословни проблеми. Не можех да спя, свалях рязко килограми. Това повлия на решението да се откажа", сподели Ананиева по БТВ.

Специалистката чака второто си дете - отново момиченце: "Мъжът ми искаше момче. Той е треньор по борба. Изключителен човек, много толерантен - мъж мечта."

Тя уточни, че все още няма обяснение на случилото се с Цветелина Стоянова, която няколко дни преди европейското първенство по художествена гимнастика в Израел, падна от шестия етаж на жилищен блок и по чудо оцеля.

"Цвети я видях преди Световната купа в София. Толкова се радвам за нея, че всичко мина. Нямам обяснение защо това се случи.

Тя определи настоящия треньор на новия ансамбъл Весела Димитрова като "изключителна" и заяви, че вярва, че отборът ни тепърва ще има големи успехи.

Ананиева допълни, че продължава да посещава залата по художествена гимнастика и няма намерение да се оттегля напълно от спорта.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от България